Το νέο Jurassic World έχει ημερομηνία πρεμιέρας

Κατακαλόκαιρο θα φτάσει η νέα ταινία του franchise
06 Φεβρουαρίου 2024 15:47
Το νέο Jurassic World έχει ημερομηνία πρεμιέρας

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Universal Pictures ετοιμάζεται να φέρει μία ολοκαίνουργια τριλογία στο σύμπαν του Jurassic World. Εκτός από το 4ο κεφάλαιο, το οποίο είναι ήδη επιβεβαιωμένο, θα πρέπει να περιμένετε τα World 5 και World 6. Μάλιστα, η εταιρία μόλις γνωστοποίησε την ημερομηνία πρεμιέρας της επερχόμενης ταινίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν ακουστεί έως τώρα, το Jurassic World 4 θα κάνει reboot το franchise και θα είναι η αρχή για μία νέα τριλογία. Αυτή η ταινία, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 2 Ιουλίου του 2025.

Επίσης, ακούγεται ότι ο γνωστός σκηνοθέτης David Leitch, ο οποίος έφερε πρόσφατα το Bullet Train, αλλά και το The Fall Guy, βρίσκεται σε συζητήσεις για να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το σενάριο θα το γράψει ο David Koepp, ο οποίος είχε γράψει το Jurassic Park το 1993 και το The Lost World: Jurassic Park του 1997.

Στη νέα τριλογία της Universal Pictures, δεν αναμένεται να επιστρέψουν οι Chris Pratt και Bryce Dallas που είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις προηγούμενες ταινίες. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε κανένα ηθοποιό του reboot. O Steven Spielberg θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με την εταιρία του Amblin Entertainment.

Το Jurassic World 4 θα είναι η 7η κατά σειρά ταινία στο franchise, ενώ το 6ο κεφάλαιο, το  Jurassic World Dominion, έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2022 σημειώνοντας τεράστια εισπρακτική επιτυχία με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office.

Το Jurassic World 4 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 2 Ιουλίου του 2025. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.