Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα παίξει σε μια νέα mega-blockbuster ταινία μετά τη θητεία της στη Marvel

Η πρώην Black Widow θα συναντηθεί με τους... δεινόσαυρους!
25 Μαρτίου 2024 21:32
Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα παίξει σε μια νέα mega-blockbuster ταινία μετά τη θητεία της στη Marvel

Μια είδηση από το Χόλιγουντ που αποτελεί μια από τις μεγάλες εκπλήξεις είναι αυτή πως η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) θα δοκιμάσει το υπέρλαμπρο άστρο της σε ένα ακόμη τεράστιο blockbuster franchise ταινιών, μετά τη θητεία της ως Black Widow στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter και του Deadline αποκαλύπτουν ότι η δυο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει στο Jurassic World 4 της Universal Pictures, με την οποία βρίσκεται σε τελικά στάδια διαπραγματεύσεων για το συμβόλαιό της. Αυτό είναι το πρώτο όνομα του cast της επόμενης Jurassic World ταινίας που μαθαίνουμε. Η Universal Pictures θέλει να προχωρήσει γρήγορα την παραγωγή του Jurassic World 4 (ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται η επόμενη ταινία του franchise) μιας και πρόσφατα έλυσε το θέμα που προέκυψε στην σκηνοθετική καρέκλα του project. 

Εκεί ο David Leitch των Deadpool 2 και Hobbs & Shaw αποχώρησε τελικά από τη νέα Jurassic World ταινία, με αποτέλεσμα ο Gareth Edwards να αναλάβει τη σκηνοθεσία της, σε σενάριο του David Koepp, βετεράνου των Jurassic Park ταινιών επί εποχής Steven Spielberg. Για όσους δε γνωρίζουν, ο Edwards έχει υπογράψει σκηνοθετικά το "Rogue One: A Star Wars Story", το "Godzilla" (2014) αλλά και προσφάτως το "The Creator", που έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερων Εφέ. 

Εφόσον μπουν οι υπογραφές τότε με κάθε επισημότητα η Johansson θα γίνει το βασικό πρόσωπο σε ένα ακόμα τεράστιο franchise ταινιών. Στο τσεπάκι της πρόσφατα είχε λάβει υποψηφιότητες για Όσκαρ με τις ταινίες "Marriage Story" και "Jojo Rabbit". Ανάμεσα στα επόμενά της κινηματογραφικά projects συγκαταλλέγεται το "Transformers One" εκεί όπου θα δανείσει τη φωνή της στην animated ταινία, αλλά και μια blockbuster ταινία για την Apple με συμπρωταγωνιστή τον Channing Tatum, η οποία αναμένεται να βγει φέτος. 

Το Jurassic World 4 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 2 Ιουλίου του 2025.