Το Jurassic Park: Survival είναι το single player παιχνίδι που οι fans περίμεναν χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται από την Saber Interactive
08 Δεκεμβρίου 2023 18:05
Το Jurassic Park: Survival είναι το single player παιχνίδι που οι fans περίμεναν χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Saber Interactive ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία single player εμπειρία που θα βασίζεται στο θρυλικό σύμπαν του Jurassic Park. Με τίτλο Jurassic Park: Survival, το νέο παιχνίδι της εταιρίας θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC και σας καλεί σε μία περιπέτεια γεμάτη (τι άλλο;) δεινόσαυρους!

Οι πληροφορίες είναι λιγοστές αυτή τη στιγμή, αλλά το πρώτο trailer θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από αυτό που ετοιμάζει η Saber Interactive και το πρώτο δείχνει φαίνεται αρκετά ικανοποιητικό. Όπως έγινε γνωστό, αυτό το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πρώτης ταινίας, η οποία να σας θυμίσουμε ότι κυκλοφόρησε το 1993.

Η εταιρία δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: Ως μακροχρόνιοι θαυμαστές του Jurassic Park, μας τιμά πραγματικά να ξεκινήσουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Το project επιβλέπει επίσης και η Universal Games, με τον Jim Molinets να συνεχίζει τις δηλώσεις με τα εξής λόγια:

Ακούμε συνεχώς από τους θαυμαστές μας ότι περίμεναν ένα παιχνίδι για να τους βυθίσει στο Jurassic Park όπως ποτέ άλλοτε και, λοιπόν, βρήκαμε τον τρόπο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους αποκαλύπτουμε ότι η εμβληματική ταινία ζωντανεύει σε ένα ολοκαίνουργιο βιντεοπαιχνίδι σε συνεργασία με το εκπληκτικό ταλέντο της Saber Interactive.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Jurassic Park: Survival θα γίνει διαθέσιμο σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.