Το Netflix φέρνει μια γνωστή για το ελληνικό κοινό ταινία στην πλατφόρμα του

Θα τη δείτε μέσα στον Μάρτιο μαζί με τα “Saw”
19 Φεβρουαρίου 2024 12:23
Το Netflix φέρνει μια γνωστή για το ελληνικό κοινό ταινία στην πλατφόρμα του

Μία αρκετά γνωστή ταινία -ειδικά για το ελληνικό κοινό- πρόκειται να καταφθάσει πολύ σύντομα στο Netflix. Ο λόγος γίνεται για το Memoirs of a Geisha (Αναμνήσεις μιας Γκέισας) την βραβευμένη με Όσκαρ δραματική ταινία εποχής σε σκηνοθεσία Rob Marshall, που είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Arthur Golden. 

Όπως μάθαμε μέσα από την κατηγορία “New & Hot” του Netflix, το Αναμνήσεις μιας Γκέισας θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα με τα Saw, στις 15 Μαρτίου. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην γνωστή αυτή ταινία έχει η Zhang Ziyi, ενώ πλάι της εμφανίζονται και οι Ken Watanabe, Gong Li, Michelle Yeoh, Youki Kudoh, Suzuka Ohgo και Samantha Futerman. 

Παρόλο που το Memoirs of a Geisha δεν απέσπασε και τόσο καλες κριτικές όταν κυκλοφόρησε αυτή τη στιγμή έχει 7.3 σε βαθμολογία στο IMDB και 54/100 σε Metascore. Ωστόσο, ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία, από τα οποία κέρδισε συνολικά τρία Όσκαρ τα Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλύτερης Καλλιτεχνικής Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ενδυματολογίας.   

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι την παραγωγή την είχε αναλάβει ο θρυλικός Steven Spielberg μαζί με την εταιρία του Amblin Entertainment, αλλά και η DreamWorks Pictures, μαζί με την Red Wagon Entertainment του Douglas Wick. 

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει: 

Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με γκέισες, στο οποίο την πούλησαν, η κόρη ενός ψαρά γίνεται η πιο περιζήτητη γκέισα στο Κιότο, αλλά δυσκολεύεται να εκπληρώσει τα όνειρά της. 

Το Memoirs of a Geisha (Αναμνήσεις μιας Γκέισας) θα παίζει στο Netflix από τις 15 Μαρτίου.