Το Netflix φέρνει αρκετές ταινίες από ένα θρυλικό και επιτυχημένο horror franchise

Θα τις δείτε μέσα στον Μάρτιο
18 Φεβρουαρίου 2024 12:08
Το Netflix φέρνει αρκετές ταινίες από ένα θρυλικό και επιτυχημένο horror franchise

Πολύ σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε αρκετές ταινίες από ένα εμβληματικό και πολύ επιτυχημένο horror franchise στο Netflix. Αυτό το franchise έκανε πάταγο με την πρώτη ταινία του, ενώ με κάθε του κυκλοφορία γινόταν περισσότερο “viral” εκείνη την εποχή. Ο λόγος γίνεται για τα Saw, τα οποία όπως έγινε γνωστό, θα καταφθάσουν από τον επόμενο μήνα στην streaming υπηρεσία. 

Αυτό το μάθαμε μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, από την οποία το Netflix παρουσιάζει μερικό από το μελλοντικό περιεχόμενό του. Έτσι, μέσα από αυτή την ειδική κατηγορία αποκαλύφθηκε ότι από τις 15 Μαρτίου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Saw, Saw 2, Saw 3 The Final Chapter, Saw 4 και Saw 6.  

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα καταφθάσουν την ίδια ημέρα και οι άλλες τέσσερις ταινίες της σειράς, δηλαδή τα Saw 5, Saw 3D, Jigsaw, Spiral και Saw X. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Saw είναι ένα αμερικανικό franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan διανεμήθηκε από τη Lionsgate Entertainment και παράχθηκε από την Twisted Pictures. 

Για την ιστορία, το Saw X, το οποίο είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς, κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο σημειώνοντας πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία με εισπράξεις που έφτασαν τα $112 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αναδείχθηκε και η καλύτερη σε βαθμολογίες και reviews κριτικών ταινία του franchise.   

Το SAW XI (Saw 11/ Σε Βλέπω 11) αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2024, ακριβώς πάνω στην περίοδο που η ποπ κουλτούρα ζεσταίνεται για την περίοδο του Halloween.   

Οι ταινίες του Saw θα γίνουν διαθέσιμες στο Netflix στις 15 Μαρτίου.