Ένα δημοφιλές anime έφτασε στο Netflix στην Ελλάδα

Αλλά δυστυχώς, όχι με όλες τις σεζόν του
07 Μαΐου 2024 09:58
Ένα δημοφιλές anime έφτασε στο Netflix στην Ελλάδα

Εδώ και λίγες ώρες παίζει στο Netflix ένα από τα δημοφιλέστερα anime των τελευταίων ετών! Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, η streaming υπηρεσία πρόσθεσε ένα γνωστό anime franchise στην πλατφόρμα της και φυσικά μιλάμε για το Jujutsu Kaisen.

Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα πρώτα επεισόδια από τη σειρά Jujutsu Kaisen, αλλά και την πρόσφατη επιτυχημένη ταινία Jujutsu Kaisen 0. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε, πως δεν έφτασαν οι δύο σεζόν του anime στην υπηρεσία, αλλά μόνο η πρώτη που αποτελείται από 24 επεισόδια. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα έρθει και η δεύτερη, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και ο 3ος κύκλος.

Από την άλλη, το Jujutsu Kaisen 0 έπαιξε στους κινηματογράφους της χώρας στις 27 Φεβρουαρίου και πλέον μπορείτε να το απολαύσετε και αυτό στην υπηρεσία. Για την ιστορία, το Jujutsu Kaisen 0 είναι prequel του manga και σε αυτό δούλεψε το MAPPA στούντιο, ενώ το διανέμει το Toho. Επίσης, η Viz Media κυκλοφόρησε το manga του Jujutsu Kaisen 0 τον Ιανουάριο του 2021.

Το Jujutsu Kaisen 0 ακολουθεί την ιστορία του Yuta Okkotsu, ενός μαθητή γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει Jujutsu τέχνες για να μάθει να μάχεται στις κατάρες και να απελευθερωθεί.

Τέλος, αν δεν βρίσκεται την anime σειρά, αλλά ούτε την anime ταινία στο Netflix, θα πρέπει να αλλάξετε τη γλώσσα του μενού της πλατφόρμας στα Αγγλικά.