Το Maestro δεν κατάφερε ακόμα να ξεπεράσει αυτή τη σειρά στα charts του Netflix

Η 2η σεζόν παίζει από την Πέμπτη στην υπηρεσία
18 Μαΐου 2024 14:43
Το Maestro δεν κατάφερε ακόμα να ξεπεράσει αυτή τη σειρά στα charts του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του αυτή την εβδομάδα και τα charts άλλαξαν. Παρόλο που η 2η σεζόν του Maestro έγινε διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, φαίνεται ότι ακόμα δεν κατάφερε να ξεπεράσει στο top 10 μία επίσης επιτυχημένη σειρά της υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, η νούμερο 1 σειρά είναι το Bridgerton με την 3η σεζόν του που έκανε πρεμιέρα την ίδια ημέρα με το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη το οποίο βρίσκεται στην 2η θέση και κατά πάσα πιθανότητα θα πιάσει την κορυφή σύντομα. Την πεντάδα με τις δημοφιλέστερες σειρές στη χώρα μας κλείνουν τα Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal, Thank You, Next και Baby Reindeer.

Στην 6η θέση έχουμε το Bodkin, στην 7η τα νέα επεισόδια του Blood of Zeus, στην 8η το The Asunta Case και την δεκάδα κλείνουν τα A Man in Full και The Gentlemen.

Ακολουθεί η λίστα με τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στη χώρα μας σήμερα:

  1. Bridgerton
  2. Maestro
  3. Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
  4. Thank You, Next
  5. Baby Reindeer
  6. Bodkin
  7. Blood of Zeus
  8. The Asunta Case
  9. A Man in Full
  10. The Gentlemen

Η 3η σεζόν του Bridgerton έφτασε στο Netflix στις 16 Μαΐου και επικεντρώνεται στο ειδύλλιο των Colin Bridgerton (Luke Newton) και Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.