Wednesday: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς του Netflix!

Ξεκίνησε η παραγωγή
08 Μαΐου 2024 23:59
Wednesday: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς του Netflix!

Το Wednesday έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 στο Netflix και έγινε σχεδόν αμέσως μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές που είχαν παίξει ποτέ  στην υπηρεσία, με νούμερα που ζαλίζουν. Μάλιστα, ήταν και υποψήφιο σε 12 κατηγορίες στα Emmys κερδίζοντας τέσσερα συνολικά βραβεία.

Από τότε, οι fans περιμένουν για τη δεύτερη σεζόν του, η οποία αν και θα αργήσει αρκετούς μήνες να έρθει, πλέον βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα έχουν πλέον ξεκινήσει στην Ιρλανδία και έτσι ο streaming γίγαντας αποφάσισε να το γιορτάσει, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας backstage υλικό.

Οι πρώτες backstage φωτογραφίες από τη 2η σεζόν του Wednesday ακολουθούν, λοιπόν, παρακάτω:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο δεύτερος κύκλος του Wednesday θα φέρει αρκετά γνώριμα πρόσωπα, όπως είναι φυσικά η Jenna Ortega που βλέπουμε στο backstage υλικό να ετοιμάζεται να υποδυθεί για άλλη μια φορά την Wednesday Addams. Παράλληλα όμως, θα μας συστήσει και σε νέους χαρακτήρες.

Για παράδειγμα, πρόσφατα μάθαμε ότι η Thandiwe Newton, που κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάστε μέσα από τη σειρά Westworld του HBO, υπέγραψε για να βρίσκεται στον νέο κύκλο του Wednesday. Επίσης, πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι και ο Steve Buscemi του Reservoir Dogs υπέγραψε για το νέο κύκλο της σειράς του Tim Burton.

Tags: