Ένα από τα καλύτερα anime των τελευταίων ετών έρχεται στο ελληνικό Netflix

Μέσα στον Μάιο
02 Μαΐου 2024 19:00
Ένα από τα καλύτερα anime των τελευταίων ετών έρχεται στο ελληνικό Netflix

Ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπητά anime των τελευταίων ετών θα παίζει σε λίγες μέρες στο Netflix! Πιο συγκεκριμένα, ο streaming “γίγαντας” αποκάλυψε ορισμένο από το περιεχόμενο του Μαΐου και έτσι έγινε γνωστό ότι μέσα στον μήνα θα δείτε το One Punch Man.

Ναι, η θρυλική anime σειρά καταφθάνει στο Netflix Ελλάδας από τις 15 Μαΐου και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει με όλα τα επεισόδια που είναι διαθέσιμα.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το One Punch Man έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2015 και πολύ γρήγορα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για το ιδιαίτερο στιλ του, αλλά και για την ιστορία που πραγματεύεται.

Η πλοκή που έδωσε το Netflix αναφέρει τα εξής:

Ο δυνατότερος υπερήρωας του κόσμου μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε με ένα χτύπημα. Τίποτα όμως δεν αποτελεί πρόκληση για εκείνον και έτσι υποφέρει από άνια και κατάθλιψη.

Στην anime σειρά τη φωνή τους δανείζουν οι Makoto Furukawa, Kaito Ishikawa, Max Mittelman, Zach Aguilar, Hiromichi Tezuka, Robbie Daymond, Kyle Hebert, Shôta Yamamoto, Yôji Ueda και άλλοι.

Το One Punch Man ξεκίνησε τη ζωή του ως webcomic το 2009 από τον Ιάπωνα καλλιτέχνη ONE και πολύ γρήγορα κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Μάλιστα έχει βγει και anime σειρά, καθώς και παιχνίδια για κονσόλες και κινητά τηλέφωνα.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έφτασε αρκετά χρόνια αργότερα, ενώ ήδη ετοιμάζεται ο τρίτος , τον οποίο περιμένουν με ανυπομονησία οι fans. Μπορεί η 2η σεζόν να άφησε τους θαυμαστές με μία πιο γλυκόπικρη γεύση, φαίνεται ότι η 3η θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον γιατί αναμένεται να προσαρμόσει ένα από τα καλύτερα story arcs του manga.

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της live-action ταινίας του One Punch Man

Συγκεκριμένα, η αρχική σεζόν είχε ασχοληθεί με περίπου τα 41 πρώτα κεφάλαια του manga, με τη δεύτερη σεζόν να μεταφέρει περίπου 43 κεφάλαια. Αν λάβουμε υπόψη τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από το manga, το πιθανότερο είναι πως η τρίτη σεζόν θα καταπιαστεί με το κεφάλαιο 138.

Το One Punch Man θα παίζει στο Netflix στη χώρα μας από τις 15 Μαΐου.