Δεν πέφτει το Baby Reindeer από την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα

Δείτε τη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες σειρές της υπηρεσίας
06 Μαΐου 2024 11:32
Δεν πέφτει το Baby Reindeer από την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα

Το Netflix κυκλοφόρησε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δεκάδα με τις δημοφιλέστερες σειρές να αλλάξει…στο περίπου! Και λέμε στο περίπου διότι η νούμερο 1 σειρά παραμένει το Baby Reindeer, το οποίο σχεδόν από όταν κυκλοφόρησε βρίσκεται στην 1η θέση.

Το A Man in Full που προστέθηκε πρόσφατα στην υπηρεσία και είχε αρκετό “hype” δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των charts και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται δεύτερο, με το The Asunta Case να είναι τρίτο στη σειρά. Το Dead Boy Detectives είναι τέταρτο στο top 10 με την πεντάδα να κλείνει το The Gentlemen.

Η νέα σεζόν του Selling the OC είναι εδώ και αυτή τη στιγμή η σειρά έχει την 6η θέση στα charts, με το 3 Body Problem να βρίσκεται και πάλι μέσα στη δεκάδα και πιο συγκεκριμένα στην 7η θέση. Τη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες σειρές στην Ελλάδα κλείνουν τα Heeramandi The Diamond Bazaar, Anthracite και LEGO Ninjago Dragon’s Rising.

Ακολουθεί η λίστα με τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα:

  1. Baby Reindeer
  2. A Man in Full
  3. The Asunta Case
  4. Dead Boy Detectives
  5. The Gentlemen
  6. Selling the OC
  7. 3 Body Problem
  8. Heeramandi The Diamond Bazaar
  9. Anthracite
  10. LEGO Ninjago Dragon’s Rising

Λίγα λόγια για το Baby Reindeer (Μικρό Ταρανδάκι):

Η περίληψη της σειράς αναφέρει: Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Πρωταγωνιστούν οι Richard Gadd, Nava Mau, Danny Kirrane, Hugh Coles, Chloe Driver, Michael Wildman, Thomas Coombes, Tom Goodman-Hill, Shalom Brune-Franklin, Nina Sosanya και Mark Lewis Jones. Πρόκειται για ένα σόου βασισμένο σε αληθινή ιστορία, μοιάζει αρκετά με το YOU (ΕΣΥ) και είναι μιας σεζόν που έρχεται από την Βρετανία και περιγράφεται ως αντισυμβατικό, ψυχολογικό και ένα σκοτεινό σόου.