Το Netflix έδωσε την ημερομηνία της 4ης σεζόν του Emily in Paris

Θα δείτε τα πρώτα επεισόδια προς το τέλος του καλοκαιριού
03 Μαΐου 2024 18:39
Το Netflix έδωσε την ημερομηνία της 4ης σεζόν του Emily in Paris

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τον επερχόμενο 4ο κύκλο του Emily in Paris, ο οποίος θα χωριστεί τελικά σε δύο μέρη όπως ανακοινώθηκε.

Μην περιμένετε το νέο βίντεο να είναι κάποιο trailer ή να παρουσιάζει πλάνα από την 4η σεζόν της σειράς, αφού το μόνο που δείχνει είναι τους συντελεστές και τους ηθοποιούς να περιγράφουν με δυο λόγια τα νέα επεισόδια.

Επίσης, το Netflix αποκάλυψε ότι η νέα σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη των 5 επεισοδίων. Πιο συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία δήλωσε ότι τα πέντε πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου, ενώ τα υπόλοιπα πέντε, που θα κλείσουν ουσιαστικά την 4η σεζόν, θα έρθουν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Ιανουάριο, με την Lily Collins να δηλώνει μεταξύ άλλων: “Είπε κανείς 4η σεζόν;! Επιτέλους ξαναβρέθηκα με την οικογένειά μου στο Παρίσι και νιώθω τόσο καλά. Αν και, ίσως χρειαστεί να φρεσκάρω τις δεξιότητές μου στις selfie για χάρη της Emily…

Το Emily in Paris έχει ένα λαμπρό cast και απαρτίζεται από τους Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie, Lucien Laviscount, Jean-Christophe Bouvet και άλλους. Δημιουργός του σόου είναι ο Darren Star.

Το 1ο μέρος από την 4η σεζόν του Emily in Paris θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Αυγούστου, ενώ το 2ο θα έρθει στις 12 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το βίντεο της επίσημης ανακοίνωσης μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.