Deadpool 3: Γιατί προκάλεσε χαμό στους fans της Marvel η νέα εμφάνιση του Kevin Feige;

Η συνήθεια του επικεφαλής της Marvel Studios να κάνει tease με τα καπέλα του
06 Φεβρουαρίου 2024 00:33
Deadpool 3: Γιατί προκάλεσε χαμό στους fans της Marvel η νέα εμφάνιση του Kevin Feige;

H Marvel Studios είναι... μανούλα στα teasers προς τους fans και το πιο καινούργιο που έκανε για την κυκλοφορία του Deadpool 3 ήταν ένα old-school κόλπο από αυτά που θυμίζουν προ-Endgame εποχές. Και με την μεγάλη επιστροφή των Ryan Reynolds και Hugh Jackman ως Wade Wilson και Wolverine αντίστοιχα φαίνεται να επιστρατεύει ό,τι όπλο έχει στη διάθεσή της. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ο επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, έχει μια συνήθεια να φοράει καπέλα τα οποία έχουν στάμπες από τις επερχόμενες ταινίες του MCU και στη νεότερη εμφάνισή του προκάλεσε χαμό στις τάξεις των Marvel fans. Την περασμένη Κυριακή ο "mastermind" του MCU εμφανίστηκε στα Saturn Awards 2024 εκεί όπου παρέλαβε και το βραβείο καλύτερης superhero ταινίας της χρονιάς για το Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να το παραλάβει οι fans παρατήρησαν ότι φοράει ένα καπέλο με ένα καινούργιο λογότυπο για το Deadpool 3, το οποίο αποτελείται από την μάσκα του Wade Wilson και του Wolverine. Κάπως έτσι ο Feige έκλεισε το μάτι για τα όσα ακούγονται ότι το πρώτο trailer του Deadpool 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου εν μέσω του Super Bowl 58. Στην Ελλάδα αντίστοιχα θα κάνει ντεμπούτο τα ξημερώματα της Δευτέρας.  

Πρακτικά με αυτή την κίνηση είναι σα να επιβεβαίωσε όλες αυτές τις φήμες με τον δικό του τρόπο. Μάλιστα κάποιοι αετομάτιδες fans λένε πως στο πίσω μέρος του καπέλου φιγουράρει ο επίσημος τίτλος της ταινίας, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Έχουν ακουστεί διάφοροι υποψήφιοι τίτλοι για το sequel όπως "Deadpool vs. Wolverine" αλλά και "Deadpool Kills the Marvel Universe". 

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες: 

Πριν δύο εβδομάδες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας και οι πρωταγωνιστές μοιράστηκαν μερικές παρασκηνιακές φωτογραφίες. Να αναφέρουμε ότι ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios αλλά ταυτόχρονα και η μοναδική ταινία της για όλο το 2024.

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα.

Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη, έντονα ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024