Deadpool 3: Ο Hugh Jackman είπε “αντίο“ στον Wolverine μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέβασε βίντεο στο Instagram του που απαλλάχθηκε από το look του Wolverine
25 Ιανουαρίου 2024 16:02
Deadpool 3: Ο Hugh Jackman είπε “αντίο“ στον Wolverine μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αντίο" με τον δικό του τρόπο στον Wolverine είπε ο Hugh Jackman αμέσως μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Deadpool 3, στο οποίο θα συμπρωταγωνιστεί με τον Ryan Reynolds ως Deadpool. 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Ryan Reynolds από τα social media του, ο 55χρονος ηθοποιός με τη σειρά του μοιράστηκε τη δική του ανάρτηση για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Deadpool 3, καθώς ήρθε η ώρα να...ξυριστεί. 

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, οι κομμωτές του Jackman τον ξύρισαν και τον κούρεψαν και έτσι απαλλάχθηκε από το look του Wolverine. Στη λεζάντα του έγραψε με τη σειρά του ένα δικό του ευχαριστώ στους συντελεστές, αλλά και στους Reynolds και Shawn Levy.

"Τι ταξίδι! Λάτρεψα κάθε λεπτό της δημιουργίας αυτής της ταινίας. Λοιπόν ... όχι την προπόνηση 4α ή το ψάρι στον ατμό και τα λαχανικά 4 φορές την ημέρα για 6 μήνες, αλλά το υπόλοιπο 93,2%. Ένα ομαδικό ευχαριστώ σε όλο το καστ και το συνεργείο. Είστε όλοι τέλειοι! Αν το διαβάζετε αυτό και νομίζετε ότι μιλάω για εσάς, το εννοώ. Και σε δυο από τους καλύτερους φίλους μου @vancityreynolds και @slevydirect κυριολεκτικά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς εσάς. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ! Η 26η Ιουλίου έρχεται πολύ σύντομα. Ώρα για ξύρισμα".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Πλέον απομένει να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του ατιτλοφόρητου Deadpool 3 (επειδή αυτός μάλλον δε θα είναι ο τελικός του τίτλος), το οποίο φημολογείται ότι θα δούμε πρώτη φορά στις 11 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του τελικού του Super Bowl 2024. 

Να αναφέρουμε ότι ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios αλλά ταυτόχρονα και η μοναδική ταινία της για όλο το 2024.

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα.

Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη, έντονα ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024