Deadpool 3: Νέες φήμες για το πότε θα έχουμε το πρώτο trailer

Φουντώνουν οι φήμες για την πρώτη χορταστική ματιά στην ταινία των Ryan Reynolds και Hugh Jackman
19 Δεκεμβρίου 2023 23:58
Deadpool 3: Νέες φήμες για το πότε θα έχουμε το πρώτο trailer

Μια νέα φήμη κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα γύρω από το Deadpool 3 και το πότε θα δούμε την πρώτη χορταστική ματιά στην επιστροφή των Ryan Reynolds και Hugh Jackman ως Deadpool και Wolverine αντίστοιχα.

Και ενώ φημολογείται έντονα ότι δε θα λέγεται Deadpool 3 αλλά κάτι σε "Deadpool & Wolverine" για να δώσει η Marvel Studios παραπάνω έμφαση στην αναπάντεχη και δυναμική επιστροφή του Χιου Τζάκμαν στον εμβληματικό του ρόλο, έρχεται ένας γνωστός insider, ονόματι @Cryptic4KQual, ο οποίος μεταφέρει ότι θα δούμε το πρώτο teaser trailer της ταινίας, στο επερχόμενο Super Bowl LVIII.

O τελικός του Super Bowl αποτελεί εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία πόλος έλξης για τις διαφημιστικές εταιρίες και ειδικά για τις ταινίες και σειρές, που διαθέτουν το budget για να εμφανιστούν στο περίφημο διαφημιστικό διάλειμμα του ημιχρόνου. Είναι μια παράδοση, λοιπόν, να βλέπουμε τις διαφημίσεις του τελικού για νέες ματιές σε πολυαναμενόμενες παραγωγές. 

Φαίνεται ότι η Disney θα τα δώσει όλα για όλα και θα φιγουράρει το πρώτο teaser του Deadpool 3 την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα θα διεξάγεται ο τελικός), μιας και θα είναι η μοναδική ταινία του MCU στους κινηματογράφους για όλο το 2024. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος leaker έχει πέσει μέσα στο παρελθόν σχετικά με τα spoilers και τα trailers του Spider-Man: No Way Home.  

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Πλέον, το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.