SAW 11: Μερικά ευχάριστα νέα για την επόμενη ταινία “Σε Βλέπω“

Το νέο κεφάλαιο των Saw θα βγει φέτος στις αίθουσες
05 Φεβρουαρίου 2024 23:31
SAW 11: Μερικά ευχάριστα νέα για την επόμενη ταινία “Σε Βλέπω“

Σε περίπτωση που σας άρεσε ή απολαύσατε το gorefest που σέρβιρε το Saw X (ή Saw 10) σας έχουμε μερικά ευχάριστα νέα για το επόμενο κεφάλαιο του διάσημου franchise horror ταινιών. 

Καταρχήν το SAW XI (Saw 11/ Σε Βλέπω 11) αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2024, ακριβώς πάνω στην περίοδο που η ποπ κουλτούρα ζεσταίνεται για την περίοδο του Halloween. Τώρα όμως μαθαίνουμε από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Bloody Disgusting ότι ο σκηνοθέτης Kevin Greutert θα επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα του Saw XI έχοντας αναλάβει την περσινή επιτυχημένη από όλες τις απόψεις ταινία.

Αποτελεί άλλωστε έναν βετεράνο της διάσημης σειράς ταινιών τρόμου ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τα Saw VI (2009) και Saw: The Final Chapter (2010), ενώ είχε μοντάρει όλα τα Saw από το πρώτο μέχρι το Saw V και προσφάτως το "Jigsaw". Με το franchise των Saw να έχει επιστρέψει ουσιαστικά στις παλιές του δόξες δεν είναι ακόμη γνωστό ποιοι άλλοι θα πλαισιώσουν την δημιουργική ομάδα του Saw XI πίσω από τις κάμερες καθώς θα λείπουν αυτή τη φορά οι σεναριογράφοι Josh Stolberg και Peter Goldfinger. 

Επίσης, δεν γνωρίζουμε εάν ο ίδιος ο Jigsaw του ηθοποιού Tobin Bell επιστρέψει για το Saw X, αλλά ούτε και η "Amanda" της Shawnee Smith

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι το "Σε Βλέπω 10" κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο σημειώνοντας πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία με εισπράξεις που έφτασαν τα $112 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αναδείχθηκε και η καλύτερη σε βαθμολογίες και reviews κριτικών ταινία του franchise. 

Tags: