Το Saw γιορτάζει 20 χρόνια με ένα πλήρες πακέτο ταινιών! (ΦΩΤΟ)

Όλες οι ταινίες σε μία συλλογή
19 Ιανουαρίου 2024 14:19
Το Saw γιορτάζει 20 χρόνια με ένα πλήρες πακέτο ταινιών! (ΦΩΤΟ)

Το Saw franchise γιορτάζει τα 20 χρόνια του στον κινηματογραφικό χώρο και μόλις ανακοινώθηκε μία ολοκαίνουργια «κασετίνα» με όλες τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει. Το πρώτο κεφάλαιο της γνωστής σειράς τρόμου κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια από τον James Wan και τον Leigh Whannell και η νέα συλλογή με Blu-ray απευθύνεται σε όλους τους fans.

Έχουν υπαρξει κατά καιρούς διάφορες collection με ταινίες από το Saw, αλλά για πρώτη φορά, η Lionsgate φέρνει ένα πλήρες πακέτο που θα περιλαμβάνει και το Saw X που κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους. Πρόκειται για το Saw 10-Film Collection Bluray + DVD + Digital, το οποίο θα κοστίζει περίπου 80 δολάρια και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 5 Μαρτίου (τουλάχιστον στην Αμερική). Αυτή τη στιγμή υπάρχει σε pre-order μέσα από το Amazon.

Η Lionsgate δήλωσε μετά την ανακοίνωση του πακέτου: Και οι 10 ταινίες από το πιο επιτυχημένο horror franchise, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου κεφαλαίου, Saw X, συγκεντρώνονται εδώ σε ένα τρομακτικό set. Επιστρέψτε στην αρχή, όταν ο Jigsaw έφερε για πρώτη φορά της έξυπνες παγίδες του και μετά ταξιδέψτε μέχρι το Μεξικό προς την αναζήτηση για μία θεραπεία του John Kramer.

Δείτε εικόνα από το Saw 10-Film Collection Bluray + DVD + Digital

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το franchise δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς η Lionsgate έχει ήδη ανακοινώσει το Saw XI, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Saw XI και δε γνωρίζουμε εάν ο θρυλικός και βασικός πρωταγωνιστής της σειράς, ο Tobin Bell θα επιστρέψει και σε αυτό το κεφάλαιο.

Για την ιστορία, το Saw X κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 29 Σεπτεμβρίου του 2023 γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία. Έτσι, φαίνεται ότι η Lionsgate θέλει να αναβιώσει για τα καλά το franchise και να μην καθυστερήσει με το επόμενο κεφάλαιο.

Tags: