Τεράστια καθυστέρηση για το Saw 11 από την Lionsgate – Αλλάζει ημερομηνία και το The Crow

Άλλαξε το πρόγραμμά της
10 Απριλίου 2024 09:39
Τεράστια καθυστέρηση για το Saw 11 από την Lionsgate – Αλλάζει ημερομηνία και το The Crow

Η Lionsgate ανακοίνωσε σήμερα ότι αλλάζει το πρόγραμμα κυκλοφοριών της και σε αυτές τις αλλαγές επηρεάστηκαν οι πρεμιέρες των The Crow και Saw 11.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το The Crow με τον Bill Skarsgård που ήταν να καταφθάσει στις 7 Ιουνίου, θα έρθει πλέον στις 23 Αυγούστου. Ο Skarsgard υποδύεται μια νέα αναβίωση του Eric Draven, του γκοθά ροκ μουσικού που δολοφονείται δίπλα στην αρραβωνιστικιά του, μόνο που αυτός επιστρέφει από τους νεκρούς με τη βοήθεια ενός μυστηριώδους κορακίου, με μοναδικό σκοπό να εκδικηθεί αυτούς που τον σκότωσαν.

Την Shelly Webster υποδύεται η βρετανίδα τραγουδίστρια, FKA Twigs. Το remake του The Crow σκηνοθετεί ο Rupert Sanders γνωστός από τα Ghost in the Shell και Snowwhite and the Huntsman, ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι Zach Baylin και Will Schneider.

Όσον αφορά το επόμενο κεφάλαιο του Σε Βλέπω, η ταινία θα καθυστερήσει αρκετά, αφού πλέον δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Αναλυτικότερα, το Saw XI θα γίνει πλέον διαθέσιμο στις 26 Σεπτεμβρίου του 2025. Ο Kevin Greutert θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το project, ο οποίος είχε καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα και στο Saw X, αλλά και στα Saw VI και Saw: The Final Chapter.

Ωστόσο οι σεναριογράφοι του Saw X, Josh Stolberg και Pete Goldfinger, δε θα γράψουν το σενάριο για την επερχόμενη ταινία. Η Lionsgate δεν αποκάλυψε τους λόγους που πήρε έναν ολόκληρο χρόνο παράταση η πρεμιέρα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα τον χρειάζεται για να δώσει στον κόσμο μία καλύτερη ταινία.

Το Saw XI ήταν να κυκλοφορήσει φέτος κατά τη διάρκεια του Halloween.