Το Netflix πρόσθεσε τις Saw ταινίες στην πλατφόρμα του – Οι Έλληνες πήγαν ήδη μία από αυτές στα charts!

Δυστυχώς, δεν έφερε όλες τις ταινίες του franchise
17 Μαρτίου 2024 09:45
Το Netflix πρόσθεσε τις Saw ταινίες στην πλατφόρμα του – Οι Έλληνες πήγαν ήδη μία από αυτές στα charts!

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο, ότι από τις 15 Μαρτίου, το Netflix Ελλάδας θα φέρει στην πλατφόρμα του ένα λατρεμένο franchise τρόμου. Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο, αναφερόμαστε στη σειρά Saw (Σε Βλέπω), τα οποία έφτασαν ήδη στην πλατφόρμα και μία συγκεκριμένη ταινία φιγουράρει μέσα σε λίγες ώρες στα charts.

Να σας πούμε σε αυτό το σημείο, ότι δε θα βρείτε όλες τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, αλλά έξι στον αριθμό. Πιο συγκεκριμένα, πλέον μπορείτε να απολαύσετε στο Netflix τα Saw, Saw 2, Saw 3, Saw 3D (The Final Chapter), Saw 4 και Saw 6. Μάλιστα, μία ταινία από τις παραπάνω κατάφερε να μπει στα charts με τις δημοφιλέστερες ταινίες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικότερα, το πρώτο Saw του 2004 -που θεωρείται και από τους περισσότερους το καλύτερο κεφάλαιο, κατάφερε να μπει μέσα στη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες ταινίες στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή έχει την 8η θέση. Αν συνεχίσουν οι Έλληνες να παρακολουθούν τις νέες αυτές προσθήκες, τότε ίσως δούμε τις επόμενες μέρες και τις υπόλοιπες μέσα στα charts.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Saw είναι ένα αμερικανικό franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan διανεμήθηκε από τη Lionsgate Entertainment και παράχθηκε από την Twisted Pictures.

Για την ιστορία, το Saw X, το οποίο είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς, κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο σημειώνοντας πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία με εισπράξεις που έφτασαν τα $112 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αναδείχθηκε και η καλύτερη σε βαθμολογίες και reviews κριτικών ταινία του franchise. 

Το SAW XI (Saw 11/ Σε Βλέπω 11) αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2024, ακριβώς πάνω στην περίοδο που η ποπ κουλτούρα ζεσταίνεται για την περίοδο του Halloween. 

Τα Saw παίζουν ήδη στο Netflix.