Saw: Σύντομα η κυκλοφορία των “Σε Βλέπω” στο Netflix – Πότε έρχονται;

Θα τα δείτε αυτόν τον μήνα
11 Μαρτίου 2024 23:12
Saw: Σύντομα η κυκλοφορία των “Σε Βλέπω” στο Netflix – Πότε έρχονται;

Τον περασμένο Φεβρουάριο σάς είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο ότι το Netflix πρόκειται να φέρει ορισμένες ταινίες από το Saw (Σε Βλέπω) franchise, που τόσο πολύ έχει αγαπηθεί από την Ελλάδα. Ωστόσο, πότε θα καταφθάσουν στην υπηρεσία;

Σύμφωνα με την κατηγορία “New & Hot” από την οποία μαθαίνουμε ορισμένο από το μελλοντικό περιεχόμενο της υπηρεσίας, τα Saw θα καταφθάσουν στις 15 Μαρτίου. Ωστόσο, μην περιμένετε όλες τις ταινίες του franchise, καθώς στο Netflix εμφανίζονται μόνο τα Saw, Saw 2, Saw 3, Saw 3D - The Final Chapter, Saw 4 και Saw 6. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα καταφθάσουν την ίδια ημέρα και οι άλλες τέσσερις ταινίες της σειράς, δηλαδή τα Saw 5, Jigsaw, Spiral και Saw X.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Saw είναι ένα αμερικανικό franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan διανεμήθηκε από τη Lionsgate Entertainment και παράχθηκε από την Twisted Pictures.

Για την ιστορία, το Saw X, το οποίο είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς, κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο σημειώνοντας πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία με εισπράξεις που έφτασαν τα $112 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αναδείχθηκε και η καλύτερη σε βαθμολογίες και reviews κριτικών ταινία του franchise.  

Το SAW XI (Saw 11/ Σε Βλέπω 11) αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2024, ακριβώς πάνω στην περίοδο που η ποπ κουλτούρα ζεσταίνεται για την περίοδο του Halloween.  

Τα Saw θα γίνουν διαθέσιμα στις 15 Μαρτίου στο Netflix.