Επίσημο: Έρχεται το Saw XI μέσα στο 2024!

Η συνέχεια είναι γεγονός
12 Δεκεμβρίου 2023 12:15
Επίσημο: Έρχεται το Saw XI μέσα στο 2024!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πρόσφατα στους κινηματογράφους το Saw X η συνέχεια θα ήταν αναπόφευκτη. Και ναι, η Lionsgate μόλις ανακοίνωσε το Saw XI, δηλαδή το Saw 11, το οποίο θα έρθει μέσα στο 2024 με μια νέα ιστορία.

Η εταιρία παραγωγής έφερε αυτά τα νέα πριν από λίγο, όπου ανακοίνωσε τα πλάνα της για το δημοφιλές horror franchise της. Η ανακοίνωση του Saw XI έγινε μέσα από τα επίσημα social media της σειράς, αφού η Lionsgate ανέβασε μια φωτογραφία που γράφει απλώς την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Ναι, τι κι αν δεν γνωρίζουμε ακόμα το cast ή την πλοκή του Saw XI, έχουμε μάθει πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει και θα πρέπει να το περιμένετε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2024. Μάλιστα το post συνοδεύεται και από μία μικρή λεζάντα που γράφει: «Το παιχνίδι συνεχίζεται».

Για την ιστορία, το Saw X κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 29 Σεπτεμβρίου του 2023 γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία. Έτσι, φαίνεται ότι η Lionsgate θέλει να αναβιώσει για τα καλά το franchise και να μην καθυστερήσει με το επόμενο κεφάλαιο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Saw XI και δε γνωρίζουμε εάν ο θρυλικός και βασικός πρωταγωνιστής της σειράς, ο Tobin Bell θα επιστρέψει και σε αυτό το κεφάλαιο.