Το νέο βίντεο του Madame Web αποκαλύπτει ποια είναι η Cassandra Webb

Τον Φεβρουάριο στους κινηματογράφους
19 Ιανουαρίου 2024 15:57
Το νέο βίντεο του Madame Web αποκαλύπτει ποια είναι η Cassandra Webb

Η Marvel Entertainment έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από την επερχόμενη ταινία της Sony Pictures ονόματι “Madame Web”. Όχι, δεν πρόκειται για το τελικό trailer της ταινίας, αλλά για μία ακόμη μικρή ματιά, στην οποία θα δείτε ποια πραγματικά είναι η Madame Web.

Με τίτλο “Who is Madame Web”, το νέο βίντεο έχει διάρκεια περίπου το 1 λεπτό και εστιάζει στην ηρωίδα της Dakota Johnson, έτσι ώστε να μάθετε περισσότερα για εκείνη. Η Cassandra Webb/Madame Web, την οποία υποδύεται η ηθοποιός του 50 Shades of Grey ανακαλύπτει ότι έχει τηλεπαθητικές ικανότητες και βλέπει οράματα που σχετίζονται με άλλες τρεις άγνωστες για αυτήν γυναίκες. Έτσι, αναγκάζεται να τις βρει και ξεκινάει μια περιπέτεια όπου θα αντιμετωπίσουν όλες μαζί πολλές δύσκολες προκλήσεις.

Οι άλλες τρεις γυναίκες απαρτίζονται από τις Sydney Sweeney (από τη σειρά Euphoria) ως Julia Carpenter, Isabela Merced ως Anya Corazon (Spider-Girl των comics), και Celeste O'Connor που επίσης θα παίξει μια variant της Spider-Woman. Τον μεγάλο κακό της ταινίας υποδύεται ο Tahar Rahim (The Serpent) ως Ezekiel Sims, ο οποίος φαίνεται πως κατέχει έναν ρόλο "κακού" Spider-Man όπως ο Spider-Man 2099 στο "Across the Spider-Verse".

Στο cast βρίσκονται επίσης και οι Adam Scott και Emma Roberts ως Ben Parker και Mary Jane Parker. Τη σκηνοθεσία του Madame Web έχει αναλάβει η SJ Clarkson (Jessica Jones, Defenders) σε ένα σενάριο του Kerem Sanga.

Το Madame Web θα κάνει πρεμιέρα τις 14 Φεβρουαρίου του 2024. Παρακολουθήστε το “Who is Madame Web” βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.