Το Αγόρι και ο Ερωδιός: Η νέα ταινία των Studio Ghibli και Hayao Miyazaki έρχεται στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία για την Ελλάδα
14 Ιανουαρίου 2024 17:42
Το Αγόρι και ο Ερωδιός: Η νέα ταινία των Studio Ghibli και Hayao Miyazaki έρχεται στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο πρόσφατη ταινία του Studio Ghibli και του θρυλικού δημιουργού, Hayao Miyazaki, έπαιξε στην Ιαπωνία πριν από αρκετό καιρό, ενώ πρόσφατα έφτασε σε Αμερική και άλλες χώρες του πλανήτη. Ο λόγος γίνεται για το The Boy and the Heron, το οποίο δεν είχε γίνει γνωστό αν θα το βλέπαμε ποτέ στην Ελλάδα, αλλά όπως μαθαίνουμε τώρα, η ταινία θα καταφθάσει κανονικά και στην χώρα μας.

Αναλυτικότερα, η εταιρία παραγωγής, Feelgood Entertainment, αποκάλυψε ότι η ταινία έχει την ονομασία Το Αγόρι και ο Ερωδιός στην Ελλάδα και θα μπορείτε να την απολαύσετε από την 1η του Φεβρουαρίου σε όλους τους κινηματογράφους.

Η ιστορία του The Boy and the Heron έχει να κάνει με ένα νεαρό αγόρι ονόματι Mahito που νοσταλγεί την μητέρα του, η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Τόκιο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένας ερωδιός που μιλάει του αποκαλύπτει ότι η μητέρα του είναι ακόμη ζωντανή. Έτσι ξεκινάει μια περιπέτεια αναζήτησής της σε έναν κόσμο που οι νεκροί και οι ζωντανοί μοιράζονται μεταξύ τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Feelgood Entertainment:

Για όλους αυτούς που δεν έχουν ξαναδεί Hayao Miyazaki, ετοιμαστείτε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό. ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΔΙΟΣ, από 1 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους.

Ακολουθεί η πλοκή της ταινίας:

Ένα νεαρό αγόρι, ο Μάχιτο, που του λείπει αφόρητα η νεκρή μητέρα του, επιχειρεί να διεισδύσει σε έναν κόσμο όπου ζωντανοί και νεκροί μοιάζει να συνυπάρχουν. Σε εκείνον τον κόσμο ο θάνατος τελειώνει και η ζωή βρίσκει μια νέα αρχή. Οδηγός του Μάχιτο σε αυτό το ταξίδι είναι ένα πλάσμα, μισός ερωδιός και μισός άνθρωπος, το οποίο ισορροπεί οριακά στα όρια ψέματος και αλήθειας. Το αγόρι στο νέο κόσμο κάνει ουσιαστικούς φίλους, ξαναβρίσκει τη μητέρα του, και συναντά τον δημιουργό του κόσμου.

Τη φωνή τους δανείζουν οι Soma Santoki, Masaki Suda, Aimyon, Yoshino Kimura, Shōhei Hino, Ko Shibasaki και Takuya Kimura.

Το The Boy and the Heron (Το Αγόρι και ο Ερωδιός) θα παίζει στους ελληνικούς κινηματογράφους από την 1η του Φεβρουαρίου.