Το The Boy and the Heron έρχεται στο Netflix!

Στην Αμερική θα παίζει σε άλλη υπηρεσία
22 Μαρτίου 2024 14:44
Το The Boy and the Heron έρχεται στο Netflix!

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο, ότι το The Boy and the Heron θα παίζει στην streaming υπηρεσία “Max” όσον αφορά το κοινό της Αμερικής. Το HBO έχει τα δικαιώματα για τις ΗΠΑ και πλέον έγινε γνωστό, ότι στον υπόλοιπο κόσμο, η οσκαρική ταινία θα παίζει μέσα από το Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη σελίδα “Netflix Anime” αποκάλυψε μέσα από το X ότι η ταινία του Hayao Miyazaki και του Studio Ghibli έρχεται σύντομα στην streaming υπηρεσία. Αυτό σημαίνει, ότι μάλλον σε μερικές ημέρες/εβδομάδες θα βλέπετε το “Το Αγόρι και ο Ερωδιός” μέσα από τη δημοφιλέστερη υπηρεσία στη χώρα μας.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιες χώρες ή πότε ακριβώς θα καταφθάσει η ταινία στην πλατφόρμα, αλλά όλα αυτά θα αποκαλυφθούν μελλοντικά. Ωστόσο, μιας και το Netflix έχει αναλάβει τα streaming δικαιώματα για τον υπόλοιπο κόσμο, μάλλον θα έρθει κανονικά και στην Ελλάδα, αφού ήδη υπάρχουν αρκετές ταινίες του στούντιο.

Ακολουθεί η πλοκή της ταινίας:

Ένα νεαρό αγόρι, ο Μάχιτο, που του λείπει αφόρητα η νεκρή μητέρα του, επιχειρεί να διεισδύσει σε έναν κόσμο όπου ζωντανοί και νεκροί μοιάζει να συνυπάρχουν. Σε εκείνον τον κόσμο ο θάνατος τελειώνει και η ζωή βρίσκει μια νέα αρχή. Οδηγός του Μάχιτο σε αυτό το ταξίδι είναι ένα πλάσμα, μισός ερωδιός και μισός άνθρωπος, το οποίο ισορροπεί οριακά στα όρια ψέματος και αλήθειας. Το αγόρι στο νέο κόσμο κάνει ουσιαστικούς φίλους, ξαναβρίσκει τη μητέρα του, και συναντά τον δημιουργό του κόσμου.

Τη φωνή τους δανείζουν οι Soma Santoki, Masaki Suda, Aimyon, Yoshino Kimura, Shōhei Hino, Ko Shibasaki και Takuya Kimura.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.