Deadpool 3: Ο Ryan Reynolds απαντά στα leaks με... δικά του leaks!

Τρολάρει τους πάντες ο “Deadpool“ δίνοντας την πιο σωστή απάντηση στα όσα διέρρευσαν τελευταία
07 Δεκεμβρίου 2023 21:24
Deadpool 3: Ο Ryan Reynolds απαντά στα leaks με... δικά του leaks!

Οι τελευταίες διαρροές από το πλατό του Deadpool 3 που πάτησε ξανά πρόσφατα πόδι μετά από την πολύμηνη κρίση στο Χόλιγουντ, ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ryan Reynolds και τη Marvel Studios. Ωστόσο, αντί να εκφράσει την αγανάκτησή του με τον κλασικό τρόπο επέλεξε αυτόν του...Merc With A Mouth, δηλαδή τρολάροντας τους πάντες και κυρίως τους παπαράτσι και όσους διαρρέουν σκηνές από την πιο αναμενόμενη ταινία της Marvel μετά το Spider-Man: No Way Home

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σταρ της Marvel έκανε πρόσφατα θερμή παράκληση στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και τους παπαράτσι να μην σποιλάρουν το Deadpool 3 γράφοντας μέσα από τα Stories του στο Instagram: "Οι εκπλήξεις είναι μέρος της μαγείας των ταινιών. Είναι σημαντικό για εμάς να γυρίζουμε τη νέα ταινία του Deadpool σε πραγματικό, φυσικό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας πρακτικά εφέ, σε αντίθεση με τη δημιουργία της ταινίας σε κλειστούς και ψηφιακούς χώρους. Οι «τηλεφακοί» συνεχίζουν να καταστρέφουν τις εκπλήξεις και να δημιουργούν μια δύσκολη κατάσταση για όλους. Η ταινία φτιάχνεται για να χαροποιήσει το κοινό και η μεγάλη μας ελπίδα είναι να διατηρήσουμε αυτή τη μαγεία όσον το δυνατόν μπορούμε στην τελική ταινία στη μεγάλη οθόνη. Ένας λόγος που πολλοί κάνουν spoilers είναι επειδή είναι ενθουσιασμένοι. Συνειδητοποιώ ότι αυτά δεν είναι ζητήματα του πραγματικού κόσμου και είναι στον «κάδο» των καλών προβλημάτων."

Έτσι, σε μια σειρά από αναρτήσεις που έκανε μέσα από τα social media του, ο πρωταγωνιστής του Deadpool 3 απάντησε στα leaks με... δικά τους leaks, κάνοντας τα επικότερα photoshop στις γνωστές πλέον μακριβές φωτογραφίες από το πλατό της ταινίας που θα μπορούσαν να γίνουν. 

Δείτε τις τρολιές που έκανε με τα leaks του Deadpool 3: 

Περιμένατε να δείτε τον Μίκυ Μάους ή τον "Κυνηγό" να κάνουν cameo στο Deadpool 3; Ορίστε λοιπόν το spoiler!

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα.

Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη, έντονα ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men. 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Πλέον, το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.