Deadpool και Wolverine “πετσοκόβουν” έναν γνωστό villain στις νέες εικόνες του Deadpool 3!

Επιβεβαιώθηκε ένας ακόμη villain
04 Δεκεμβρίου 2023 12:07
Deadpool και Wolverine “πετσοκόβουν” έναν γνωστό villain στις νέες εικόνες του Deadpool 3!

Ακολουθούν spoilers για το Deadpool 3 από τα γυρίσματα της ταινίας.


Τα γυρίσματα του Deadpool 3 συνεχίζονται μετά τη μεγάλη απεργία του Χόλιγουντ με τον Ryan Reynolds και τον Hugh Jackman να βρίσκονται αυτόν τον καιρό για εξωτερικά γυρίσματα. Το ρεπορτάζ έχει το Mirror.co.uk, το οποίο έφερε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες εικόνες από τα γυρίσματα που αποκαλύπτουν έναν ακόμη villain που θα βρίσκεται στην ταινία.

Σύμφωνα με το Mirror, στις εικόνες που θα βρείτε παρακάτω, θα δείτε τον Ryan Reynolds με τη στολή του Deadpool να κρατάει το κεφάλι του Sabretooth, αφού πρώτα ο Hugh Jackman ως Wolverine το κόβει κατά τη διάρκεια μιας σκηνής δράσης. Σε αυτή τη σκηνή, ο Wolverine πολεμάει με το Νέμεσις του σε μια ερημιά. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, επιβεβαιώθηκε ένας ακόμη κακός που θα εμφανιστεί στην ταινία.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Sabretooth εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ταινία των X-Men και τον υποδυόταν ο Tyler Mane.

O Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Το Deadpool 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου του 2024.