O Zack Snyder απαντάει στην “ελίτ κριτικών και σινεφίλ“ που δεν τον χωνεύουν

Νιώθει παρεξηγημένος ο σκηνοθέτης των “300“ και “Man of Steel“
06 Δεκεμβρίου 2023 23:10
O Zack Snyder απαντάει στην “ελίτ κριτικών και σινεφίλ“ που δεν τον χωνεύουν

Ευθείες βολές κατά όσων των κατακρίνουν έριξε ο Zack Snyder στη νεότερή του συνέντευξη ενόψει της κυκλοφορίας της νέας του επικής sci-fi ταινίας "Rebel Moon", η οποία θα προβληθεί μέσω του Netflix. 

Ο περιβόητος σκηνοθέτης των "300", "Watchmen" και "Zack Snyder's Justice League" μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό Men's Health αλλά κυρίως απάντησε στην "ελίτ σινεφίλ, ειδικού Τύπου και κριτικών" που δεν τον χωνεύουν, δηλώνοντας ότι νιώθει παρεξηγημένος μερικές φορές με την εικόνα που έχουν κάποιοι στο Χόλιγουντ απέναντί του. 

"Είτε τον αγαπάτε είτε τον μισείτε" είπε ο Snyder στο Men's Health  για την υπέρμετρη φήμη του και συνέχισε απαντώντας ευθέως στους επικριτές του: 

"Πολλοί διαννοούμενοι που δεν ξέρω και πως να τους αποκαλέσω, αυτός ο κόσμος των σινεφίλ-ελίτ-κριτικών-του ειδικού Τύπου, είναι κάτα κάποιον τρόπο εναντιόν μου για τον οποιονδήποτε λόγο.

Συνέχισε μιλώντας για αυτό το θέμα που τον απασχολεί παραθέτωντας ένα άρθρο που έλεγε ότι "Ο Zack Snyder αυνανίζεται μάλλον κάθε φορά που λέει cut" και θέλησε να απαντήσει και σε αυτό το δημοσίευμα: 

"Ήμουν σε φάση 'αλήθεια τώρα;' Νομίζεις ότι ήταν ωραίο πράγμα αυτό που είπες; Επειδή έχετε αυτή την αντίληψη για μένα ότι είμαι κάποιου είδος macho τύπος. Με ενδιαφέρουν τα αρρενωπά σχήματα λόγου αλλά μόνο ως σχήματα λόγου. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι κάτι σαν "Μα ο Snyder είναι ένας τύπος υπερ της τοξικής αρρενωπότητας' Ρε παιδιά έχω γα****νο βερνίκι νυχιών στα δάχτυλα μου για όνομα του Θεού" 

Σε μια άλλη πρόσφατη συνέντευξή του ο αρχιτέκτονας του DCEU και σκηνοθέτης των Watchmen αναφέρθηκε στη μία πιθανότητα να επιστρέψει στο σύμπαν της DC

Το Rebel Moon Part One: A Child of Fire θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου και το Rebel Moon Part Two: The Scargiver θα βγει στις 19 Απριλίου του 2024.