Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer για το Rebel Moon - Μέρος 2: The Scargiver

Θα το δείτε τον Απρίλιο
18 Μαρτίου 2024 18:29
Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer για το Rebel Moon - Μέρος 2: The Scargiver

Το Netflix κυκλοφόρησε μόλις τώρα το επίσημο trailer για το Rebel Moon — Μέρος 2: The Scargiver, το οποίο επιστρέφει στις οθόνες σας αυτόν τον Απρίλιο, φυσικά δια χειρός Zack Snyder.

H Kora που την υποδύεται η Sofia Boutella (Σοφία Μπουτέλα) συνεχίζεται μάς λέει η streaming υπηρεσία στο επίσημο trailer και παρουσιάζει μερικά από τα στιγμιότυπα της ταινίας. Ετοιμαστείτε για το μεγάλο φινάλε του Rebel Moon με επικές μάχες και πολλές ανατροπές που μάλλον δεν περιμένετε.

Το Rebel Moon — Μέρος 2: The Scargiver συνεχίζει τον επικό μύθο της Κόρα και των πολεμιστών που επέζησαν, καθώς προετοιμάζονται να θυσιάσουν τα πάντα, πολεμώντας στο πλευρό του γενναίου λαού του Βελντ, για να υπερασπιστούν ένα άλλοτε ειρηνικό χωρό, μια νέα πατρίδα για όσους έχασαν τους δικούς τους στη μάχη κατά του Μητρικού Κόσμου. Τη βραδιά της μάχης, οι πολεμιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις αλήθειες του δικού τους παρελθόντος, καθώς καθένας τους αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο πολεμά. Καθώς όλες οι δυνάμεις του Βασιλείου ασκούν πίεση στην επανάσταση που γεννάται, διαμορφώνονται άρρηκτοι δεσμοί, αναδύονται ήρωες και γεννιούνται θρύλοι.

Παίζουν επίσης οι Charlie Hunnam, Djimon Hounsou (Blood Diamond), Anthony Hopkins (φωνή του Jimmy) Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), Alfonso Herrera (Ozark), Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang.

Το σενάριο του Rebel Moon υπογράφει ο Snyder μαζί με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο JunkieXL aka Tom Holkenborg (It Follows, Mad Max: Fury Road).

Το Rebel Moon — Part Two: The Scargiver θα κυκλοφορήσει μόνο στο Netflix στις 19 Απριλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.