Rebel Moon: Αυτά είναι τα πρώτα νούμερα προβολών που δίνει το Netflix

To Netflix χαρακτηρίζει δυνατό το ντεμπούτο του Part 1 της ταινίας του Zack Snyder
26 Δεκεμβρίου 2023 23:18
Rebel Moon: Αυτά είναι τα πρώτα νούμερα προβολών που δίνει το Netflix

Το Netflix δημοσίευσε τα πρώτα νούμερα προβολών της ταινίας "Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire", του πολυσυζητημένου sci-fi φιλμ δια χειρός Zack Snyder το οποίο χαρακτηρίστηκε ως "το Star Wars του Netflix". 

Μπορεί οι κριτικές και οι απόψεις του κοινού να είναι διχασμένες για το νέο φιλμ του σκηνοθέτη των "300", με 24% σκορ κριτικών και 65% αποδοχή κοινού στο Rotten Tomatoes, όμως δεν παύει να...τραβάει ζευγάρια ματιών πάνω του. Και αυτό αποδείχθηκε στα νούμερα προβολών που έκανε καθώς μέσα σε 72 ώρες, στο πρώτο τριήμερό του δηλαδή το Rebel Moon - Part 1 κατάφερε να κάνει ένα "δυνατό" κατά το Netflix ντεμπούτο με 23.9 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως

Αυτό το έφερε πρακτικά στην 1η θέση των προτιμήσεων του κοινού σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει το Netflix και έτσι είναι η κορυφαία σε προβολές ταινία του Netflix για αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας πίσω το "Leave The World Behind" με τους Mahershala Ali, Julia Roberts και Ethan Hawke σε σκηνοθεσία Sam Esmail (Mr. Robot).

To Netflix φαίνεται ευχαριστημένο από τις προβολές και ο Zack Snyder έκανε ένα σχετικό βίντεο για να ευχαριστήσει στον κόσμο που έφερε το Rebel Moon στο Top 10 και την κορυφή της υπηρεσίας. "Έχουμε το πιο παθιασμένο και πιστό κοινό σε όλον τον κόσμο, ένα κοινό που κάθε δημιουργός θα ζήλευε και να τον βλέπω να υποστηρίζει σταθερά όλο αυτό, είναι μια τρομερά ικανοποιητική εμπειρία" είπε ο Snyder στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Βέβαια, περισσότερα συμπεράσματα για την πορεία του Rebel Moon θα βγουν από την 2η εβδομάδα και μετά καθώς και το "word of mouth" θα παίξει ρόλο στο να το δει περισσότερος κόσμος. Πάντως το sequel με τίτλο "Part 2: The Scargiver" έχει ήδη δρομολογηθεί για τον ερχόμενο Απρίλιο και μπορείτε να δείτε εδώ το πρώτο trailer

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Rebel Moon: Part One – A Child of Fire πατώντας εδώ.

Το σενάριο του Rebel Moon υπογράφει ο Snyder μαζί με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο JunkieXL aka Tom Holkenborg (It Follows, Mad Max: Fury Road).

Παίζουν επίσης οι Charlie Hunnam, Djimon Hounsou (Blood Diamond), Anthony Hopkins (φωνή του Jimmy) Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), Alfonso Herrera (Ozark), Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang.

Η σύνοψη της ιστορίας του Rebel Moon: 

Μετά τη συντριβή της σ' ένα φεγγάρι στα πέρατα του σύμπαντος, η Κόρα μια ξένη με μυστηριώδες παρελθόν, ξεκινά μια νέα ζωή σ' έναν ειρηνικό οικισμό αγροτών. Σύντομα, όμως, γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση, όταν ο τυραννικός αντιβασιλέας Μπαλισάριους κι ο σκληρός απεσταλμένος του, ναύαρχος Νόμπελ, ανακαλύπτουν ότι οι αγρότες πούλησαν άθελά τους τη σοδειά τους στους Μπλάνταξ τους ηγέτες μιας βίαιης ομάδας ανταρτών που κυνηγά ο Μητρικός Κόσμος.

Αναλαμβάνοντας να βρουν μαχητές που θα ρίσκαραν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τον λαό του Βελντ, η Κόρα και ο Γκούναρ ένα καλόκαρδος αγρότης που δεν γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο του πολέμου, ταξιδεύουν σε διαφορετικούς κόσμους αναζητώντας τους Μπλάνταξ και συγκεντρώνουν στην πορεία μια μικρή ομάδα πολεμιστών που μοιράζονται την κοινή τους ανάγκη για λύτρωση: Κάι, πιλότος και πιστολέρο επί πληρωμή, στρατηγός Τάιτους, ένας θρυλικός διοικητής, Νέμεσις, μια εξαιρετική ξιφομάχος, Ταράκ ένας αιχμάλωτος με βασιλικό παρελθόν και Μίλιους, μια μαχήτρια της αντίστασης. Πίσω στο Βελντ, ο Τζίμι (με τη φωνή του Άντονι Χόπκινς), ένας αρχαίος μηχανοποιημένος προστάτης που κρυβόταν στο παρασκήνιο, ξυπνά με νέο σκοπό. Οι νεοσυσταθέντες επαναστάτες πρέπει, όμως, να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και να πολεμούν σαν μια γροθιά, προτού οι στρατιές του Μητρικού Κόσμου έρθουν να τους καταστρέψουν όλους.

Το Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire είναι διαθέσιμο ήδη και το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver θα παίξει στο Netflix στις 19 Απριλίου του 2024.