Το 2ο μέρος του Rebel Moon υπόσχεται μια καταιγιστική περιπέτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Και πολλοί αναμένουν να δουν αν είναι καλύτερο από το 1ο μέρος
25 Δεκεμβρίου 2023 17:39
Το 2ο μέρος του Rebel Moon υπόσχεται μια καταιγιστική περιπέτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser trailer για το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver (Rebel Moon — Μέρος 2: The Scargiver), το οποίο αναμένεται να παίξει τον Απρίλιο του 2024. Η συνέχεια αναμένεται να είναι καταιγιστική λέει η γνωστή streaming υπηρεσία και αυτό φαίνεται και από τα πρώτα επίσημα πλάνα, όπου όλοι ετοιμάζονται για έναν πόλεμο.

Ο μύθος της Kora της Sofia Boutella (Σοφία Μπουτέλα) συνεχίζεται όπως συνεχίζεται και ο αγώνας για την κατάρριψη του Imperium, αφού εκείνη και η ομάδα της θα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα για το Φεγγάρι Veldt.

Μερικές πληροφορίες για το 2ο μέρος της ταινίας του Zack Snyder:

Το "REBEL MOON - ΜΕΡΟΣ 2: THE SCARGIVER" συνεχίζει τον επικό μύθο της Κόρα και των πολεμιστών που επέζησαν, καθώς προετοιμάζονται να θυσιάσουν τα πάντα, πολεμώντας στο πλευρό του γενναίου λαού του Βελντ, για να υπερασπιστούν ένα άλλοτε ειρηνικό χωρό, μια νέα πατρίδα για όσους έχασαν τους δικούς τους στη μάχη κατά του Μητρικού Κόσμου. Τη βραδιά της μάχης, οι πολεμιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις αλήθειες του δικού τους παρελθόντος, καθώς καθένας τους αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο πολεμά. Καθώς όλες οι δυνάμεις του Βασιλείου ασκούν πίεση στην επανάσταση που γεννάται, διαμορφώνονται άρρηκτοι δεσμοί, αναδύονται ήρωες και γεννιούνται θρύλοι.

Δείτε το πρώτο επίσημο teaser παρακάτω:

 

Παίζουν επίσης οι Charlie Hunnam, Djimon Hounsou (Blood Diamond), Anthony Hopkins (φωνή του Jimmy) Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), Alfonso Herrera (Ozark), Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang.

Το σενάριο του Rebel Moon υπογράφει ο Snyder μαζί με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο JunkieXL aka Tom Holkenborg (It Follows, Mad Max: Fury Road).

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver θα παίξει στο Netflix στις 19 Απριλίου του 2024.