O Zack Snyder θα σκεφτόταν επιστροφή στην DC υπό έναν όρο που αποκάλυψε τώρα

Αποκαλυπτικός ο περιβόητος σκηνοθέτης του DCEU και νυν του Rebel Moon του Netflix
30 Νοεμβρίου 2023 15:43
O Zack Snyder θα σκεφτόταν επιστροφή στην DC υπό έναν όρο που αποκάλυψε τώρα

Ο Zack Snyder είναι ένας από τους πιο περιβόητους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, όχι μέσα από την φιλμογραφία του τόσο αλλά από τον ντόρο και το hype που έχουν δημιουργήσει οι ταινίες του. Από τους "300" και το "Watchmen" μέχρι το "Snyder Cut", ο Snyder κατάφερνε πάντοτε να κρατάει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του και επειδή δίπλα στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα που λέει και ο σοφός λαός, να καταφέρνει να... ανθίζουν οι ταινίες του μέσω της ποπ κουλτούρας. 

Tώρα, ο 57χρονος σκηνοθέτης παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο The Hollywood Reporter ενόψει της νέας του sci-fi ταινίας, "Rebel Moon" στο Netflix, και φυσικά αναφέρθηκε στο κεφάλαιο "κινηματογραφικό σύμπαν DC". Μίλησε φυσικά για τα νέα αφεντικά του DC Universe, τον Peter Safran και τον James Gunn, λέγοντας ότι τηλεφώνησε τον δεύτερο για να του ευχηθεί "τα καλύτερα" και πως "θα ήθελε να δει να μεγαλουργεί" το καινούργιο αυτό σύμπαν, κι ας απομακρύνθηκε από το superhero genre. 

Ωστόσο, το μέσο τον ρώτησε και για το μεγάλο "what if", δηλαδή το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην DC και το νεοσύστατο κινηματογραφικό της σύμπαν. Όντας ένα άτομο του "ποτέ μην λες ποτέ" ο Snyder άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο υπό έναν και μοναδικό όρο: να κάνει μια διασκευή του "Batman: The Dark Knight Returns". Όπως είπε άλλωστε αν του έδιναν το ΟΚ να κάνει την κινηματογραφική αυτή διασκευή θα ήταν "η πραγματική αποτύπωση του graphic novel". 

 

 

 

Πρόκειται για ένα από τα εμβληματικότερα graphic novels του Frank Miller για τον Σκοτεινό Ιππότη και το οποίο επηρέασε βαθύτατα το "Batman v Superman: Dawn of Justice". Τόνισε βέβαια ότι για το άμεσο μέλλον θα είναι απασχολημένος με το χτίσιμο του Rebel Moon σύμπαντος, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το Star Wars του Netflix και όχι τυχαία, μιας και το concept του είχε παρουσιάσει ο Snyder πριν από μια δεκαετία στην Kathleen Kennedy και τη Lucasfilm, η οποία το απέρριψε όταν εξαγοράστηκε από την Disney.

Το Rebel Moon Part One: A Child of Fire θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου και το Rebel Moon Part Two: The Scargiver θα βγει στις 19 Απριλίου του 2024.