Ο σκηνοθέτης των “300” αποκάλυψε την αγαπημένη του ταινία για το 2023

Φαίνεται ότι ο Zack Snyder δε δυσκολεύτηκε καθόλου να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση
11 Δεκεμβρίου 2023 19:47
Ο σκηνοθέτης των “300” αποκάλυψε την αγαπημένη του ταινία για το 2023

Το 2023 ήταν μια πολύ γεμάτη χρονιά όσον αφορά τον κινηματογράφο, αφού πολλές εταιρίες κυκλοφόρησαν πολλές και αναμενόμενες ταινίες. Φέτος είδαμε ταινίες όπως το Barbie και το Oppenheimer που έσπασαν τα ταμεία στο box office, καθώς και άλλες όπως είναι τοSuper Mario Bros. The Movie του Martin Scorsese, το Super Mario Bros. The Movie , το νέο Mission Impossible, το Super Mario Bros. The Movie και εκατοντάδες άλλες.

Τώρα, ο σκηνοθέτης των “300”, αλλά και του επερχόμενου Rebel Moon: Part One - A Child of Fire, Zack Snyder, έδωσε μια πολύ γρήγορα συνέντευξη σε στιλ Q&A στον δημοσιογράφο Albert Laro και εκεί αποκάλυψε ποια ήταν η αγαπημένη του ταινία για το 2023. To Q&A έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της προώθησης του Rebel Moon, με τον πασίγνωστο σκηνοθέτη να απαντάει πολύ γρήγορα στις ερωτήσεις.

Και έτσι, ο Snyder ανακοίνωσε ότι το Oppenheimer του Christopher Nolan με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy είναι η καλύτερη ταινία που είδε φέτος και όχι άδικα, αφού τα πήγε εξαιρετικά τόσο σε κριτικές αλλά και στο box office. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ταινία έχει 89/100 στο metascore, ενώ σε όλη την πορεία της στο σινεμά έβγαλε περίπου 951 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Zack Snyder:

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα το Oppenheimer, η πλοκή αναφέρει:

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει. Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.

Παίζουν επίσης οι Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan και Gary Oldman.

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία για φέτος;