Οι 300 επιστρέφουν ξανά με Zack Snyder στην πρώτη γραμμή

Τους ανασταίνει η Warner Bros. γιατί οι τηλεοπτικές σειρές πουλάνε
31 Μαΐου 2024 21:48
Οι 300 επιστρέφουν ξανά με Zack Snyder στην πρώτη γραμμή

Όσο παράξενο κι αν σας ακουστεί -μπορεί και όχι- οι "300" του Zack Snyder επιστρέφουν κανονικά και η Warner Bros. μάλιστα δίνει το "ΟΚ" για την "ανάσταση" αυτού του project, το οποίο δε θα είναι μια νέα ταινία.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety η Warner Bros. Television ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά των "300" με τον Zack Snyder μάλιστα στην..."πρώτη γραμμή" καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της, αλλά και τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Άγνωστο παραμένει ποιος θα διασκευάσει το σενάριο, αλλά και σε ποιο κανάλι ή streaming υπηρεσία θα προβληθεί -αν και η Warner Bros Television συσχετίζεται με το HBO και το MAX. 

Ακόμη η ανάπτυξη της σειράς του "300" βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και μαθαίνουμε ότι θα αποτελεί prequel της ιστορίας της "Μάχης των Θερμοπυλών", στην οποία βασίστηκε η πλοκή της ταινίας του 2007.Επίσης, να αναφέρουμε ότι το "300" του Zack Snyder αποτέλεσε την κινηματογραφική διασκευή του graphic novel του Frank Miller

Περισσότερες λεπτομέρειες είναι άγνωστες προς το παρόν για το τι είδους prequel θα είναι αυτό, ωστόσο, θα υπάρχει ενεργή εμπλοκή του Zack Snyder, ο οποίος μάλιστα επιστρέφει στην αγκαλιά της Warner Bros. του στούντιο όπου σημείωσε τις πρώτες του επιτυχίες, ύστερα από μερικά χρόνια συμπαραγωγών με το Netflix. 

Στην ταινία του 2007 πρωταγωνίστησαν οι Gerard Butler ως Λεωνίδας και Rodrigo Santoro ως Ξέρξης, μαζί με τους: Lena Headey, David Wenham, Dominic West, Vincent Regan, Tom Wisdom, και Michael Fassbender. Η ταινία "300" αποτέλεσε μια τεράστια blockbuster επιτυχία όπου με ένα budget ύψους $65 εκατομμυρίων έφερε στα ταμεία πάνω από $450 εκατομμύρια, κάνοντάς το φαινόμενο της εποχής εκείνης, όπου πριν την έλευση των memes και των social media, οι διάφορες παρωδίες τους είχαν γίνει viral. 

Το 2014 ακολούθησε μια sequel ταινία το "300: Rise of An Empire", η οποία βασίστηκε στο άλλο graphic novel του Miller, με τίτλο "Xerxes". Μπορεί να μην είχε την ίδια απήχηση αλλά κατάφερε να φέρει $337 εκατομμύρια στα ταμεία της. 

Tags: