Ο σκηνοθέτης των 300 αποκάλυψε το παιχνίδι που τον κρατάει ξύπνιο μέχρι τις 3 τα ξημερώματα

Η σύζυγός του του έλεγε να ασχοληθεί καλύτερα με την κεραμική
29 Νοεμβρίου 2023 08:24
Ο σκηνοθέτης των 300 αποκάλυψε το παιχνίδι που τον κρατάει ξύπνιο μέχρι τις 3 τα ξημερώματα

Ο σκηνοθέτης των “300”, του Army of the Dead, του Man of Steel και άλλων blockbuster ταινιών, έχει ένα “guilty pleasure”, αφού αποκάλυψε ότι ξημεροβραδιάζεται παίζοντας ένα συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τον Zack Snyder, ο οποίος μίλησε για ακόμη μια φορά για την αγάπη του για τα videogames.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης είπε στο Wired ότι έχει μια αγάπη στα παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα στο Fortnite της Epic Games, αφού πολλές φορές μένει ξύπνιος μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Ο Zack Snyder δήλωσε ότι η σύζυγός του προσπάθησε να τον πείσει να ασχοληθεί με την κεραμική αντί να παίζει «αυτό το battle royale παιχνίδι».

Ναι, έπαιζα πάρα πολύ Fortnite. Είμαι πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι στην πραγματικότητα. Καθόμουν επίσης μέχρι τις 3 τα ξημερώματα και η γυναίκα μου μου έλεγε: «σοβαρά, παίζεις Fortnite στις 3 το πρωί με κάποια άλλα 12χρονα;».

Ο σκηνοθέτης δεν αποκάλυψε πόσες ώρες έχει παίξει Fortnite, ούτε αν παίζει σε καθημερινή βάση, αλλά είπε ότι το αγαπημένο του skin στο παιχνίδι είναι του Mr. Meeseeks. Ο Mr. Meeseeks είναι ένας χαρακτήρας από τη δημοφιλή animated τηλεοπτική σειρά Rick and Morty, όπου κάποια στιγμή είχε προταθεί στον Zack Snyder να κάνει την ταινία.

Ο Zack Snyder είναι όμως πολύ απασχολημένος τελευταία, καθώς μέσα στον Δεκέμβριο θα παίξει το πρώτο μέρος από τη νέα υπερπαραγωγή του που έγινε σε συνεργασία με το Netflix. Ο λόγος γίνεται για το Rebel Moon - Part One: A Child of Fire που υπόσχεται να δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο νέο κινηματογραφικό σύμπαν που έχει κάτι από Star Wars.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Rebel Moon πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.