Deadpool 3: Νέα επίσημη ματιά στην ταινία με Ryan Reynolds και τον αξιαγάπητο Dogpool

Ακόμη ένα teaser και όλος ο κόσμος περιμένει το trailer
04 Δεκεμβρίου 2023 23:50
Deadpool 3: Νέα επίσημη ματιά στην ταινία με Ryan Reynolds και τον αξιαγάπητο Dogpool

Η νέα επίσημη ματιά στο Deadpool 3 ήρθε από το πιο απρόσμενο μέρος του διαδικτύου ή καλύτερα από τον πιο απρόσμενα viral λογαριασμό του Instagram. 

O Ryan Reynolds κυκλοφόρησε στα social media ένα νέο στιγμιότυπο από την άκρως αναμενόμενη ταινία της Marvel Studios, στην οποία τον βλέπουμε στην 3η Deadpool ταινία χωρίς τη μάσκα του Merc with a Mouth αλλά ως "Wade Wilson", μαζί με τον πιστό του σκύλο τον... Dogpool. Δεν αποκλείεται ο "Dogpool" να αποτελεί έναν variant του Deadpool από το Multiverse μιας και η TVA θα παίξει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα της ταινίας. 

Φυσικά ο Reynolds στόλισε την ανάρτηση αυτή με μια καθώς πρέπει για τον χαρακτήρα του Deadpool λεζάντα γράφοντας: "Μοιάζει με αβοκάντο αλλά έχει γεύση σκ*τά σκύλου.". Παρεμπιπτόντως αυτή έιναι η δεύτερη επίσημη φωτογραφία του Deadpool 3, μετά από την εμβληματική πρώτη όπου απεικονίζεται ο Deadpool πλάι στον Wolverine του Hugh Jackman με την κλασική κίτρινη-μπλε στολή του. 

Δείτε τη νέα ματιά στο Deadpool 3: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dogpool (@dogpool)

Πρόσφατα είχαμε και μία behind the scenes ματιά στα γυρίσματα του Deadpool 3 που συνεχίζονται και ήταν γεμάτα με spoilers

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Πλέον, το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.