Πρώτη ματιά στο Furiosa, το prequel του Mad Max: Fury Road με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy

Η ταινία θα παίξει στις αίθουσες τον Μάιο του 2024
30 Νοεμβρίου 2023 17:56
Πρώτη ματιά στο Furiosa, το prequel του Mad Max: Fury Road με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy

Στη δημοσιότητα ήρθε η πρώτη ματιά από την επόμενη ταινία του George Miller, η οποία λειτουργεί ως prequel στο πολύ επιτυχημένο Mad Max: Fury Road. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Furiosa, που θα επικεντρώνεται στην χαρακτήρα της Charlize Theron, με την Anya Taylor-Joy (The Witch, Last Night in Soho) να αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο.

Μέσα από το CCXP που λαμβάνει χώρα στην Βραζιλία, ήρθαν στα φώτα οι πρώτες εικόνες από το booth της Warner Bros. οι οποίες αποκαλύπτουν για πρώτη φορά την Anya Taylor-Joy ως Furiosa μέσα από τεράστια γιγαντοαφίσες.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το CCXP είναι ένα μεγάλο event οπού πολλές εταιρίες δηλώνουν το παρών και παρουσιάζουν τα επόμενά τους project. Το φετινό event ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 3 Δεκεμβρίου και μέσα σε αυτές τις ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer της ταινίας.

Δείτε τις εικόνες και πάρτε μια μικρή γεύση από το Furiosa παρακάτω:

Εκτός από την Taylor-Joy, στο Furiosa θα παίζει και ο Chris Hemsworth (Thor), ενώ ο Miller κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα ενώ παράλληλα γράφει και το σενάριο. Πλάι στους δύο αυτούς ηθοποιούς θα βρίσκεται και ο Yahya Abdul-Mateen II.

Το Furiosa αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το prequel του Mad Max: Fury Road παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.