Αυτός είναι ο ηθοποιός που αντικαθιστά τον κακό της prequel ταινίας του Mad Max

Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Hugh Keays-Byrne
12 Μαρτίου 2024 22:07
Αυτός είναι ο ηθοποιός που αντικαθιστά τον κακό της prequel ταινίας του Mad Max

Στο Furiosa: A Mad Max Saga είναι η επόμενη μεγάλη ταινία του franchise που λειτουργεί ως prequel στο θρυλικό Mad Max: Fury Road που είδαμε το 2015. Η Anya Taylor-Joy πρόκειται να «πάρει» το ρόλο από την Charlize Theron για να παρουσιάσει μια πιο νεαρή Furiosa στην προσωπική της ταινία.

Τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν έναν από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της ταινίας. Αν θυμάστε, στο Fury Road, ο αείμνηστος Hugh Keays-Byrne υποδυόταν τον Immortan Joe, έναν απίθανο χαρακτήρα που άφησε το δικό του στίγμα στην ταινία του George Miller. Τώρα, το Empire Magazine έχει το αποκλειστικό και αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο αντικατάστασης του Hugh Keays-Byrne στην prequel ταινία, γιατί ναι, αν δεν τον γνωρίζετε, ο Immortan Joe θα επιστρέψει.

Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, ο Lachy Hulme που είναι ευρέως γνωστός μέσα από τα The Matrix Revolutions, Killer Elite, Offspring και άλλες ταινίες, θα υποδυθεί τον συγκεκριμένο villain στην ταινία της Furiosa. Για την ιστορία, ο λατρεμένος ηθοποιός, Hugh Keays-Byrne, έφυγε από τη ζωή το 2020.

Ο Hulme δήλωσε επίσης ότι επειδή το Furiosa διαδραματίζεται 15 χρόνια πριν το Mad Max: Fury Road, θα δείτε έναν διαφορετικό Immortan Joe με διαφορετική αντίληψη. Προς το παρόν δεν έδωσε άλλες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει:

Καθώς ο κόσμος κατέρρεε, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από τον Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια μιας μεγάλης ορδής μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus. Σαρώνοντας την Έρημη Χώρα, συναντούν την Ακρόπολη στην οποία προεδρεύει ο Immortan Joe. Ενώ οι δύο τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει τρόπο για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Ο Miller επιστρέφει στην ενεργό δράση και γράφει το σενάριο, αλλά κάθεται και στη σκηνοθετική καρέκλα του Furiosa, το οποίο έχει ένα άκρως εντυπωσιακό cast που απαρτίζεται από τους Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke και Alyla Browne.

Για την ιστορία, αυτή είναι η 5η κατά σειρά ταινία στο σύμπαν του Mad Max. Κυκλοφόρησε πρώτα μια τριλογία με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson, ξεκινώντας με το "Mad Max" του 1979, έπειτα το "Mad Max: Road Warrior" του 1981 και το "Mad Max: Beyond Thunderdome" του 1985. Πολλές δεκαετίες μετά και συγκεκριμένα το 2015, ο Tom Hardy υποδύθηκε τον Max Rockatansky απέναντι στη Furiosa της Theron στο "Mad Max: Fury Road", στην ταινία που στα Oscars του 2016 κέρδισε έξι χρυσά αγαλματίδια και το μεγάλο βραβείο της Καλύτερης Ταινίας.

Το Furiosa: A Mad Max Saga θα βγει στις αίθουσες στις 22 Μαίου.