Furiosa: Εκρηκτικά επικό δείχνει το νέο trailer της prequel ταινίας του Mad Max

Η εκδίκηση της Anya Taylor-Joy έρχεται για όλους!
19 Μαρτίου 2024 21:40
Furiosa: Εκρηκτικά επικό δείχνει το νέο trailer της prequel ταινίας του Mad Max

H Warner Bros Pictures κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο και δεύτερο κατά σειρά trailer για την prequel ταινία του Mad Max Saga, με τίτλο "Furiosa", στην οποία η Anya Taylor-Joy θα υποδυθεί τη νεαρή βερσιόν της χαρακτήρος της Charlize Theron στο "Mad Max: Fury Road". 

Το νέο δυόμιση λεπτών trailer αποτυπώνει το ταξίδι μιας οδύσσειας εκδίκησης γεμάτη νεύρο, απελπισία και μετά αποκαλυπτικά σκηνικά δράσης που κόβουν την ανάσα, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του βραβευμένου με Όσκαρ και οραματιστή, George Miller. Απέναντί στην Taylor-Joy παίζει o Chris Hemsworth τον Demetrius, τον μεγάλο κακό του prequel, ενώ στο trailer εμφανίζεται και ο Immortan Joe. 

Μαζί της για αυτή την μετά-αποκαλυπτική, τσιτωμένη και γεμάτη κινηματογραφικό νεύρο, οδύσσεια συμπρωταγωνιστούν οι Tom Burke, Lachy Hulme (Immortan Joe) και Alyla Browne. Το σενάριο του "Furiosa: A Mad Max Saga" όπως τιτλοφορείται επίσημα, υπογράφει ο Miller μαζί με τον Nico Lathouris. 

Τα γεγονότα του Furiosa λαμβάνουν χώρα 45 χρόνια μετά την κατάρρευση του πολιτισμού και θα διηγηθούν "μια ιστορία θάρρους, επιβίωσης και απίστευτης ελπίδας", όπως είπε η Taylor-Joy στο πάνελ του CCXP, όπου βρέθηκε μαζί με το cast και τον Miller.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει:  "Καθώς ο κόσμος κατέρρεε, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από τον Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια μιας μεγάλης ορδής μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus. Σαρώνοντας την Έρημη Χώρα, συναντούν την Ακρόπολη στην οποία προεδρεύει ο Immortan Joe. Ενώ οι δύο τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει τρόπο για να επιστρέψει στην πατρίδα της."

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Miller φέρνει πολλά από τα πρόσωπα του Fury Road που ήταν πίσω από τις κάμερες για αυτό το prequel, όπως τον συνθέτη Tom Holkenborg (aka Junkie XL), τον Colin Gibson (production designer), την μοντέρ Margert Sixel, τον ηχολήπτη Ben Osmo, τη σχεδιάστρια κοστουμιών Jenny Beavan και τη μακιγιέρ Lesley Vanderwalt, ο καθένας από τους οποίους κέρδισε από ένα Όσκαρ για τη δουλειά του στο "Mad Max: Fury Road". Τη φωτογραφία αυτή τη φορά αναλαμβάνει ο Simon Duggan ("Hacksaw Ridge","The Great Gatsby"), με colorist τον Eric Whipp, sound designer τον Eliot Knapman και υπεύθυνο εφέ τον Andrew Jackson. 

Το Furiosa: A Mad Max Saga θα βγει στις αίθουσες στις 22 Μαίου του 2024

Δείτε το νέο trailer παρακάτω