Νέα ματιά στην Furiosa της Anya Taylor-Joy!

Τον Μάιο στους κινηματογράφους
08 Μαρτίου 2024 00:44
Νέα ματιά στην Furiosa της Anya Taylor-Joy!

Έχουν περάσει εννέα χρόνια σχεδόν από τότε που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το Mad Max: Fury Road του George Miller, το οποίο έμελλε να γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Το σύμπαν αυτό δεν έχει κλείσει όμως, γιατί πολύ σύντομα θα παρακολουθήσετε στη σκοτεινή αίθουσα την prequel ταινία με το όνομα Furiosa: A Mad Max Saga.

Ο Miller επιστρέφει στην ενεργό δράση και γράφει το σενάριο, αλλά κάθεται και στη σκηνοθετική καρέκλα του Furiosa, το οποίο έχει ένα άκρως εντυπωσιακό cast που απαρτίζεται από τους Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke και Alyla Browne. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα ακόμη στιγμιότυπο από την ταινία, αλλά και το εξώφυλλο (που δείχνει μια νέα αφίσα), μέσα από το νέο τεύχος του Empire Magazine.

Αυτή η φωτογραφία παρουσιάζει για ακόμη μια φορά την Furiosa της Anya Taylor-Joy και μπορείτε να την δείτε παρακάτω μαζί με το εξώφυλλο του Empire:

Τα γεγονότα του Furiosa λαμβάνουν χώρα 45 χρόνια μετά την κατάρρευση του πολιτισμού και θα διηγηθούν "μια ιστορία θάρρους, επιβίωσης και απίστευτης ελπίδας".

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει:

Καθώς ο κόσμος κατέρρεε, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από τον Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια μιας μεγάλης ορδής μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus. Σαρώνοντας την Έρημη Χώρα, συναντούν την Ακρόπολη στην οποία προεδρεύει ο Immortan Joe. Ενώ οι δύο τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει τρόπο για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Για την ιστορία, αυτή είναι η 5η κατά σειρά ταινία στο σύμπαν του Mad Max. Κυκλοφόρησε πρώτα μια τριλογία με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson, ξεκινώντας με το "Mad Max" του 1979, έπειτα το "Mad Max: Road Warrior" του 1981 και το "Mad Max: Beyond Thunderdome" του 1985. Πολλές δεκαετίες μετά και συγκεκριμένα το 2015, ο Tom Hardy υποδύθηκε τον Max Rockatansky απέναντι στη Furiosa της Theron στο "Mad Max: Fury Road", στην ταινία που στα Oscars του 2016 κέρδισε έξι χρυσά αγαλματίδια και το μεγάλο βραβείο της Καλύτερης Ταινίας.

Το Furiosa: A Mad Max Saga θα βγει στις αίθουσες στις 22 Μαίου.