Αλλάζει το λογότυπο της Columbia Pictures της Sony (ΕΙΚΟΝΑ)

Επειδή γιορτάζει τα 100 της χρόνια!
23 Νοεμβρίου 2023 23:33
Αλλάζει το λογότυπο της Columbia Pictures της Sony (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Sony Pictures ανακοίνωσε ότι από τις αρχές του 2024 θα αλλάξει το λογότυπο της πασίγνωστης εταιρίας, Columbia Pictures, για να γιορτάσει έτσι τα 100 χρόνια της στη βιομηχανία. Ναι, η Columbia ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια και η Sony έχει ετοιμάσει -και ανανεώσει- το λογότυπό της, το οποίο για ακόμη μια φορά θα έχει την γυναίκα με τη δάδα.

Το λογότυπο που θα βλέπετε και στις επόμενες ταινίες θα ενημερωθεί από τις 10 Ιανουαρίου του 2024 και φαίνεται ότι θα λάμπει περισσότερο η δάδα της "Lady with the Torch", ενώ και τα χρώματα της εικόνας θα είναι ακόμα πιο ζωντανά και πλούσια. Η Sony ανακοίνωσε επίσης ότι θα ετοιμάσει κάποιες ειδικές προβολές, ζωντανές συναυλίες με μουσικές ταινιών και άλλες πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του 2024 ως μέρος του εορτασμού.

Δείτε το νέο λογότυπο της Columbia Pictures

Ο Tom Rothman, ο οποίος είναι ο CEO της Sony Pictures Motion Picture Group ανακοίνωσε τα εξής:

Υπάρχει ένα πράγμα που διαχωρίζει ένα μεγάλο στούντιο από όλους τους άλλους παραγωγούς περιεχομένου: η ιστορία. Στην Columbia, αυτή η ιστορία αντανακλάται στα αμέτρητα πολιτιστικά φυλαχτά που δημιουργήθηκαν από χιλιάδες ανθρώπους εδώ και 100 χρόνια. Όλοι εμείς στην Columbia είμαστε περήφανοι για αυτήν την κληρονομιά και είναι τιμή μου που το γιορτάζω.

Το νέο λογότυπο θα γίνει διαθέσιμο πριν φτάσουν οι μεγάλες ταινίες της Sony για το 2024, οι οποίες είναι αρκετές όπως το Madame Web και το Ghostbusters: Frozen Empire, καθώς και τα The Garfield Movie, Bad Boys 4, Kraven the Hunter και Venom 3.