Μία ακόμη ταινία του James Cameron επιστρέφει στους κινηματογράφους με 4K έκδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται με πολλές εκπλήξεις και έξτρα περιεχόμενο
14 Νοεμβρίου 2023 10:45
Μία ακόμη ταινία του James Cameron επιστρέφει στους κινηματογράφους με 4K έκδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Abyss που σκηνοθέτησε και έγραψε ο James Cameron επιστρέφει στους κινηματογράφους με μία νέα έκδοση και έξτρα περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία του 1989 έρχεται με μία 4K Remaster έκδοση με τον τίτλο The Abyss: Special Edition και φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, όπως ακριβώς είδαμε πρόσφατα και με τον Τιτανικό.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην ταινία του Cameron έπαιζαν μεταξύ άλλων Ed Harris, Mary Elizabeth Mastrantonio, Michael Biehn, Leo Burmester, Todd Graff και John Bedford Lloyd. Η νέα έκδοση της ταινίας θα προσφέρει «πολλές εκπλήξεις» και επιπλέον περιεχόμενο διάρκειας 32 λεπτών, και θα ανεβάσει τη διάρκεια στις 2 ώρες και 51 λεπτά. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 6 Δεκεμβρίου. Αυτά όσον αφορά την Αμερική, στη χώρα μας δεν γνωρίζουμε πότε ή εάν θα έρθει η ταινία.

Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα ο James Cameron, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:

Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσετε την εμπειρία του The Abyss: Special Edition, το οποίο έχει γίνει πλέον remaster σε 4K. Έρχεται στους κινηματογράφους στις 6 Δεκεμβρίου.

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για την ταινία:

Όταν ένα πυρηνικό υποβρύχιο βυθίζεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, το Ναυτικό προσλαμβάνει μια ομάδα από πολίτες ειδικευμένους σε αποστολές στο βυθό, από μια υποβρύχια πετρελαιοπηγή, για την επιχείρηση διάσωσης. Η επικίνδυνη αποστολή γίνεται μια θαυμαστή οδύσσεια στο άγνωστο, καθώς δυνάμεις από τα βάθη του ωκεανού αρχίζουν να έρχονται σε επαφή με τους δύτες.

Για τον Μπαντ Μπρίκμαν και την εν διαστάσει σύζυγό του Λίντσεϊ, η αποστολή αυτή είναι το τεστ για την σωματική και συναισθηματική αντοχή τους. Το ταξίδι τους στην ατέλειωτη νύχτα του βυθού απογυμνώνει την ανθρώπινη καρδιά στην αναμέτρησή της με τον θάνατο, τον έρωτα και κάτι άλλο τις παράξενες μη ανθρώπινες παρουσίες της αβύσσου.

Με εντυπωσιακά υποβρύχια σκηνικά και πρωτόγνωρα για την οθόνη οπτικά εφέ, η ’βυσσος κατέχει κορυφαία θέση στην επιστημονική φαντασία του σινεμά. Το The Abyss είχε λάβει θετικές κριτικές όταν κυκλοφόρησε και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 90 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Το The Abyss: Special Edition θα παίξει στους κινηματογράφους στις 6 Δεκεμβρίου.