Πρώτη ματιά στη νέα anime ταινία του The Witcher με τον voice actor του “αυθεντικού“ Geralt!

Το Netflix προσπαθεί να “χρυσώσει“ το χάπι της αποχώρησης του Henry Cavill
11 Νοεμβρίου 2023 13:19
Πρώτη ματιά στη νέα anime ταινία του The Witcher με τον voice actor του “αυθεντικού“ Geralt!

Το Netflix επιφύλασσε μια δυνατή έκπληξη για τους fans του σύμπαντος του The Witcher. Στο πλαίσιο του Geeked Week 2023 event ανακοινώθηκε το "The Witcher: Sirens of the Deep", μια νέα animation ταινία στο σύμπαν του Adrzej Sapkowski στην οποία ο Doug Cockle θα δανείσει την φωνή του στον Geralt of Rivia. Αν το όνομα σας λέει κάτι -ή κι αν δεν σας λέει- είναι ο αυθεντικός voice actor του Geralt στα εξαιρετικά παιχνίδια Witcher της CD Projekt RED.

Με αυτή την κίνηση το Netflix μάλλον θέλει να "χρυσώσει" το χάπι -κάπως- στους fans του Witcher που ακόμη νιώθουν νωπή την αποχώρηση του Henry Cavill από τον ρόλο. Η εν λόγω anime ταινία διασκευάζει πρακτικά τη μικρή ιστορία "A Little Sacrifice" σε μια υδάτινη περιπέτεια με τον Geralt και τον Dandelion (Jaskier για το Netflix). 

Σύμφωνα με το Netflix, η ιστορία έχει άμεση σύνδεση με την live-action σειρά του The Witcher καθώς λαμβάνει χώρα σε μια περιπέτεια που συνέβη στην 1η σεζόν και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στα επεισόδια 5 και 6. 

Δείτε το teaser trailer του The Witcher: Sirens of the Deep

Αξίζει να σημειώσομε ότι στους ρόλους της Yennefer και του Jaskier θα δανείσουν τις φωνές τους οι Anya Chalotra και Joey Batey, που τους υποδύονται και στην κανονική σειρά του Netflix. Το σενάριο του διασκεύασαν οι Mike Ostrowski και Rae Benjamin σε παραγωγή της Lauren Schmidt Hissrich, showrunner του Witcher. Επίσης, ο Sapkowski συμμετείχε ως δημιουργικός σύμβουλος. 

Το κομμάτι του animation έχει αναλάβει το γνωστό Studio Mir που έκανε και την προηγούμενη animated ταινία, The Witcher: Nightmare of the Wolf και στο παρελθόν μας χάρισε το Voltron: Legendary Defender και το Avatar: The Legends of Korra

Το "The Witcher: Sirens of The Deep" έρχεται στο Netflix στα τέλη του 2024.