Η Warner Bros. ετοιμάζεται να αναβάλει την πρεμιέρα αρκετών ταινιών της

Μία από αυτές θα είναι και το Beetlejuice 2
25 Οκτωβρίου 2023 12:19
Η Warner Bros. ετοιμάζεται να αναβάλει την πρεμιέρα αρκετών ταινιών της

Πριν από μερικές ώρες μάθαμε ότι η Paramount Pictures θα αναβάλει την πρεμιέρα αρκετών ταινιών της, όπως είναι το επόμενο Mission: Impossible με τον Tom Cruise, αλλά και το A Quiet Place: Day One, που θα λειτουργεί ως spin-off. Ωστόσο, όπως αναφέρουν διάφορα ρεπορτάζ, το ίδιο σκοπεύει να κάνει και η Warner Bros. Discovery.

Όπως μαθαίνουμε από το Variety, η Warner ετοιμάζεται να αναβάλει την πρεμιέρα αρκετών ταινιών της ανάμεσά τους το Beetlejuice 2 (Ο Σκαθαροζούμης 2), αλλά και το Wise Guys, στο οποίο θα παίζει ο Robert De Niro. Αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, το συγκεκριμένο site αναφέρει ότι η ετοιμάζει του Michael Keaton και της Winona Ryder θα μπορούσε να μεταφερθεί μέχρι και το Halloween του 2025.

Ο Eric Wold του B. Riley media δήλωσε:

Θα υπάρξουν ταινίες που αρχικά προοριζόντουσαν για το 2024 που θα μεταφερθούν στο 2025 και μετά, λόγω των καθυστερήσεων στην παραγωγή. Τα στούντιο μένουν πίσω και δε μιλούν γι’ αυτό για να αποφύγουν να δείξουν ότι έχουν «αδύναμα» χέρια κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Ο κόσμος όμως το περιμένει.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας του Tim Burton, Beetlejuice 2, σταμάτησαν λόγω της απεργίας λίγο πριν ολοκληρωθούν.

"Νιώθουμε ευγνώμονες που γυρίσαμε όσα γυρίσαμε. Κυριολεκτικά είχε μείνει μιάμιση μέρα γυρισμάτων. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι κατά 99% ολοκληρωμένη." δήλωσε χαρακτηριστικά ο Burton για τη συνέχεια του "Σκαθαροζούμη" που θα επιστρέψει τόσο η Winona Ryder, η Catherine O'Hara όσο και ο Michael Keaton στον ομώνυμο ρόλο, ενώ η Jenna Ortega (Τζένα Ορτέγκα) που λατρεύτηκε από τη σειρά Wednesday, θα υποδύεται την κόρη της Ryder.

Ο Tim Burton θα είναι ο σκηνοθέτης, σε ένα σενάριο που έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman. Πρόσφατα μάθαμε ότι και η Monica Bellucci (Μόνικα Μπελούτσι) θα βρίσκεται στο cast της ταινίας και θα υποδυθεί τη σύζυγο του Σκαθαροζούμη του Michael Keaton. Ο Justin Theroux θα εμφανιστεί στην ταινία, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος που θα παίξει.

Το Beetlejuice επικεντρώθηκε στους Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O'Hara) και Lydia Deetz (Ryder), οι οποίοι κατοικούν σε ένα σπίτι που προηγουμένως έμεναν οι Maitlands (Alec Baldwin και Geena Davis). Οι Maitlands πέθαναν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά οι στοιχειωμένοι εαυτοί τους ήθελαν να ξανακατοικήσουν στο πρώην σπίτι τους, προσλαμβάνοντας τον Beetlejuice (Keaton), έναν "βιο-εξορκιστή", για να τρομάξει τους Deetzes.

Το Beetlejuice 2 ήταν να παίξει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024, αλλά δεν ξέρουμε αν ισχύει ακόμα αυτή η ημερομηνία.