Φήμη για το Scream 7 λέει πως θα διαδραματίζεται σε σκηνικό-έκπληξη

Κάπου που το franchise ταινιών τρόμου δεν έχει πάει ποτέ
02 Οκτωβρίου 2023 19:48
Φήμη για το Scream 7 λέει πως θα διαδραματίζεται σε σκηνικό-έκπληξη

Γνωρίζουμε και επίσημα ότι το Scream 7 βρίσκεται στα σκαριά αν και το project είναι άγνωστο το πότε θα βγει στις αίθουσες λόγω και της απεργίας των σεναριογράφων (που έληξε πριν μερικές μέρες) αλλά και των ηθοποιών του σωματείου SAG-AFTRA, η οποία συνεχίζεται. 

Μάλιστα, στη σκηνοθεσία μάθαμε ότι θα έχει ένα όνομα αρκετά ικανό και γαλουχημένο στο είδος για να αναλάβει το επόμενο κεφάλαιο του διάσημου slasher horror franchise και είναι ο Christopher Landon. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για τον σκηνοθέτη του εξαιρετικά επιτυχημένου "Happy Death Day", του sequel του Happy Death Day 2U και των "Freaky" και "Paranormal Activity: The Marked Ones". 

Τώρα, όμως κυκλοφορεί μια νέα φήμη για το Scream 7 από το @CriticalOverlord, το οποίο αποκαλύπτει ότι θα διαδραματίζεται σε ένα εντελώς φρέσκο για το franchise σκηνικό. Όπως αναφέρουν οι πηγές του, το Scream 7 θα έχει χριστουγεννιάτικο σκηνικό κάτι το οποίο λέει ότι είναι "100% σίγουρο". Τις πηγές του επιβεβαιώνει καθώς πρόκειται για το ίδιο άτομο που του μετέφερε ότι ο Landon θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της 7ης ταινίας στη θέση των "Radio Silence" δηλαδή του διδύμου των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett. Φυσικά κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί και καλό είναι να το λάβετε με κάθε επιφύλαξη. 

Στο cast είδαμε μεταξύ άλλων την Jenna Ortega του Wednesday, αλλά και τους Melissa Barrera και Mason Gooding. Το THR αναφέρει ότι οι τρεις τους δεν έχουν υπογράψει ακόμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέφουν.

Οι δύο τελευταίες ταινίες γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία στο box office, καθώς το "Scream" του 2022 έφερε 137.7 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα στην Paramount Pictures, ενώ το Scream VI τα πήγε ακόμα καλύτερα με 168.9 εκατομμύρια δολάρια.

Tags: