Ο παραγωγός του The Exorcist: Believer άλλαξε την πρεμιέρα της ταινίας γιατί “φοβόταν” την Taylor Swift

Η ταινία θα παίξει νωρίτερα στην Αμερική
29 Σεπτεμβρίου 2023 12:15
Ο παραγωγός του The Exorcist: Believer άλλαξε την πρεμιέρα της ταινίας γιατί “φοβόταν” την Taylor Swift

Η ημερομηνία πρεμιέρας του The Exorcist: Believer άλλαξε στην Αμερική και σε άλλες χώρες, επειδή ο παραγωγός “φοβόταν” την πασίγνωστη τραγουδίστρια, Taylor Swift. Ο CEO και παραγωγός της Blumhouse, Jason Blum, είχε ανακοινώσει στα τέλη του Αυγούστου ότι τελικά ο Εξορκιστής δε θα παίξει στις 13 Οκτωβρίου όπως είχε προγραμματιστεί.

Και ο λόγος είναι επειδή η Taylor Swift είχε ανακοινώσει στις 31 Αυγούστου ότι ταινία της ονόματι “Taylor Swift: The Eras Tour”, θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 13 Οκτωβρίου. Οι δύο ταινίες είχαν πέσει μαζί και έτσι, ο Jason Blum αναγκάστηκε να μεταφέρει την πρεμιέρα του Εξορκιστή, επειδή πολλοί λένε ότι το Ears Tour θα βάλει κάτω οποιαδήποτε άλλη ταινία στο box office.

Κοίτα τι με έκανες να κάνω (στίχος από τραγούδι της Taylor Swift). Το The Exorcist: Believer μεταφέρεται για τις 6 Οκτωβρίου του 2023. Η Taylor νίκησε.

Έτσι, στην Αμερική και σε άλλες χώρες, ο Εξορκιστής δε θα παίξει στις 12 ή στις 13 Οκτωβρίου, αλλά μία εβδομάδα νωρίτερα για να μην πέσει την ίδια ημέρα με το Taylor Swift: The Eras Tour.

Το παγκόσμιο φαινόμενο της πρόσφατης περιοδείας της στις ΗΠΑ, κινηματογραφήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στις τρεις συναυλίες που έδωσε η Taylor Swift στην Καλιφόρνια και το επιβλητικό SoFi Stadium. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept που ζωντανεύουν όλες οι "εποχές" της Swift και των 10 στούντιο άλμπουμ της, σε μια setlist 44 τραγουδιών και διάρκειας 3 ωρών, που σίγουρα θα καθηλώσει τους fans της ποπ τραγουδίστριας.

To Taylor Swift: The Eras Tour θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Οκτωβρίου, ενώ το The Exorcist: Believer στις 12 του ίδιου μήνα.