Ένα γνωστό πρόσωπο θα αναλάβει μάλλον τον επόμενο Εξορκιστή μετά την κακή πορεία του The Exorcist: Believer

Μάλλον Βρέθηκε ο νέος σκηνοθέτης
03 Μαΐου 2024 18:00
Ένα γνωστό πρόσωπο θα αναλάβει μάλλον τον επόμενο Εξορκιστή μετά την κακή πορεία του The Exorcist: Believer

Στις αρχές της χρονιάς σάς είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο ότι ο David Gordon Green δε θα βρίσκεται τελικά στη σκηνοθετική καρέκλα του δεύτερου Εξορκιστή από τη νέα τριλογία. Ο διάσημος σκηνοθέτης είχε αποχωρήσει από το μεγάλο project των Universal Pictures και Blumhouse Productions ύστερα από τις αρνητικές κριτικές και την κακή εμπορική πορεία που είχε το The Exorcist: Believer (Εξορκιστής: Ο Πιστός).

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Deadline, η Blumhouse και η Universal μάλλον βρήκαν τον νέο σκηνοθέτη που θα καθίσει στην καρέκλα για να φέρει την επόμενη ταινία, που θα έχει την ονομασία The Exorcist: Deceiver. Πιο συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος σκηνοθέτης των δημοφιλέστερων horror σειρών του Netflix, Mike Flanagan, είναι ο επικρατέστερος για να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Εξορκιστή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι κοντά στο να δεχθεί την πρόταση της Blumhouse και να αναλάβει τα ηνία από τον David Gordon Green που αποχώρησε τον Ιανουάριο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Flanagan είχε φέρει στο παρελθόν το Doctor Sleep, αλλά και γνωστές σειρές όπως είναι το The Haunting of the Hill House, το Midnight Mass, το The Haunting of Bly Manor, το The Midnight Club και άλλες.

Αμφιβολίες για το μέλλον του Exorcist: Deceiver και της νέας τριλογίας ταινιών

Το The Exorcist: Believer που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο ήταν ένα μεγάλο και ακριβό ρίσκο για την Blumhouse, η οποία πόνταρε περί τα $400 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του franchise, με το τιμόνι της ανάπτυξης να το αναλαμβάνει ο David Gordon Green.

Παρά τα άσχημα οικονομικά αποτελέσματα για το εμβληματικό franchise ταινιών τρόμου, με μια συγκομιδή των $130+ εκατομμυρίων παγκοσμίως, το "πράσινο φως" για το sequel με τίτλο The Exorcist: Deceiver δόθηκε σχεδόν άμεσα.