No One Will Save You: Όλοι μιλούν γι’ αυτή τη νέα sci-fi horror ταινία – Που παίζει στην Ελλάδα;

Έφτασε και στη χώρα μας το sci-fi horror του Brian Duffield
25 Σεπτεμβρίου 2023 11:56
No One Will Save You: Όλοι μιλούν γι’ αυτή τη νέα sci-fi horror ταινία – Που παίζει στην Ελλάδα;

Το No One Will Save You (Καμία Σωτηρία) μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες στα social media, με πολλούς να λένε ότι είναι από τις καλύτερες sci-fi horror ταινίες της χρονιάς. Μέχρι και ο Guillermo del Toro μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ταινία του Hulu, αλλά σε ποια streaming υπηρεσία παίζει στη χώρα μας;

Το No One Will Save You είναι μια παραγωγή των 20th Century Studios και παίζει εδώ και λίγες ημέρες στο Hulu όσον αφορά την Αμερική, ενώ στην Ελλάδα το βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Disney+. Ναι, η ταινία δεν έπαιξε στους κινηματογράφους και μπορείτε να την παρακολουθήσετε απευθείας από το σπίτι σας.

Η ταινία είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Brian Duffield, τον οποίο μπορεί να γνωρίζετε μέσα από τα Underwater και Love & Monsters. Πρόκειται για μία παραγωγή που αναμένεται να παίξει μέσα στον Σεπτέμβριο στο Hulu, ενώ στα μέρη μας θα το δείτε μέσα από τη “συχνότητα” του Disney+.

Η περίληψη του No One Will Save You αναφέρει:

Από τα 20th Century Studios, το No One Will Save You είναι μια γεμάτη δράση ταινία που επικεντρώνεται στην Brynn και κάποιων εξωγήινων οντοτήτων που απειλούν το μέλλον της, ενώ την αναγκάζουν παράλληλα να ασχοληθεί με το παρελθόν της. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Brian Duffield, η ταινία περιλαμβάνει μουσική από τον Joseph Trapanese. 

Εκτός από τους εκατοντάδες χρήστες που μίλησαν με πολύ καλά λόγια για την ταινία επιστημονικής φαντασίας, τα καλύτερα φαίνεται πως είπε και ο θρυλικός σκηνοθέτης, Guillermo del Toro, ο οποίος μέσα από το X έγραψε:

Το Το No One Will Save You είναι διασκεδαστικό! Είναι επίσης έξυπνο με υπέροχες στιγμές και πολύ στιβαρό. Αποφεύγει τις παγίδες και μεγιστοποιεί τους πόρους του. Δε θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη ταινία για το Σαββατοκύριακο. Εκπληρώνει κάθε υπόσχεση που δίνει.

Δείτε και άλλες αντιδράσεις από διάφορους θεατές

Οι Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum και Duffield βρίσκονται στην παραγωγή του project. Πρωταγωνιστούν οι Kaitlyn Dever, Ginger Cressman, Zack Duhame, Geraldine Singer, Rose Bianca Grue, Dari Lynn Griffin, Elizabeth Kaluev, Evangeline Rose, Devyn Sandidge και άλλοι.

Το No One Will Save You παίζει από τις 22 Σεπτεμβρίου στο Hulu και είναι πλέον διαθέσιμο και στο Disney+ στην Ελλάδα.