Ο Sylvester Stallone αυτοαποκαλείται ως «ο τελευταίος των δεινοσαύρων» για τα 50 χρόνια καριέρας του

Ο ηθοποιός έδωσε μια νέα συνέντευξη ελέω του νέου ντοκιμαντέρ του
19 Σεπτεμβρίου 2023 14:40
Ο Sylvester Stallone αυτοαποκαλείται ως «ο τελευταίος των δεινοσαύρων» για τα 50 χρόνια καριέρας του

Ο Sylvester Stallone βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του Toronto International Film Festival 2023 και μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του που μετράει πλέον 50 χρόνια λέγοντας ότι είναι ο «τελευταίος των δεινοσαύρων» στο Χόλιγουντ.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το νέο ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή του ονόματι «Sly» και λίγο αργότερα ένας δημοσιογράφος τον ερώτησε εάν ο 10χρονος Sylvester πίστευε ποτέ πως όταν μεγαλώσει θα περπατήσει σε ένα κόκκινο χαλί, για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή του.  

Όχι, όχι, όχι. Με τίποτα. Η μακροζωία αυτής της καριέρας είναι συγκλονιστική. Η κοινωνία αλλάζει, η εμπορικότητα στον κινηματογράφο είναι πιο γρήγορη. Το να έχεις μια τέτοια μακροζωία θα θεωρείται “premium”. Θεωρώ τον εαυτό μου ως τον τελευταίο των δεινοσαύρων, ξέρεις τι εννοώ; Είμαι πολύ περήφανος, αλλά ναι, είναι απίστευτο.  

Ο Stallone συνέχισε τη συνέντευξη λέγοντας ότι το να έχει την οικογένειά του στο πλευρό του είναι αυτό που θέλει και αυτό που αναζητάει πλέον από τη ζωή του.

Αυτό είναι το καλύτερο από όλα. Το σκεφτόμουν… Έλεγα από μέσα μου: Τι θα γινόταν αν ήμουν μόνος μου σε αυτό; Έχω πάει σε τόσες πρεμιέρες στο παρελθόν μόνος μου. Και ξέρεις τι έλεγα; Ότι εκπληρώνεσαι όταν όλοι ζητωκραυγάζουν για σένα. Μετά κατάλαβα ότι όλα ήταν κενά. Κοίταξε τι έχω δίπλα μου (δείχνει την γυναίκα του Jennifer Flavin). Πλέον πηγαίνω σπίτι και μιλάω για αυτό που κάνω και ανυπομονώ να το μοιραστώ. Αν δεν μπορείς να μοιραστείς πράγματα με άλλους, τότε η ζωή δεν έχει νόημα.

Το Sly είναι ένα ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια καριέρας του ηθοποιού, το οποίο θα παίξει μέσα από τη συχνότητα του Netflix.