O Σιλβέστερ Σταλόνε επέλεξε τον επόμενο Ράμπο

Και η επιλογή του ξαφνιάζει
14 Φεβρουαρίου 2024 11:19
O Σιλβέστερ Σταλόνε επέλεξε τον επόμενο Ράμπο

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε γνωρίζει πολύ καλά ότι οι καλύτερες μέρες της καριέρας του είναι στο παρελθόν για αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να λέει κινηματογραφικά αντίο στους πιο εμβληματικούς του χαρακτήρες. Πρώτα με τον Rocky Balboa στο Creed II και έπειτα με τον Τζον Ράμπο στο Rambo 5: The Last Blood του 2019. 

Για την περίπτωση του σκληροτράχηλου βετεράνου όμως ο 77χρονος Stallone φαίνεται να έχει επιλέξει τον διάδοχό του ή καλύτερα τον ηθοποιό που θα ήθελε να υποδυθεί τον Ράμπο σε μια μελλοντική ταινία. Συγκεκριμένα σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, ο παρουσιαστής του ζήτησε να σχολιάσει μια παλιότερη δήλωσή του για τη διαδοχή του επόμενου Rambo. 

O Stallone εξήγησε ότι θα ήθελε τον Ryan Gosling ως τον επόμενο Rambo -όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται.

"Γνώρισα τον Ryan Gosling σε ένα δείπνο", είπε ο Stallone όταν ρωτήθηκε γιατί ο Gosling είναι η πρώτη του επιλογή για να παίξει μια νέα εκδοχή του Rambo. "Προφανώς είμαστε εντελώς αντίθετοι. Είναι εμφανίσιμος. Εγώ όχι. Σοβαρά το λέω! Θα μπορούσατε να με φανταστείτε ως Κεν; Δεν μου πάει καθόλου".

Έπειτα ανέφερε ότι στη συνάντησή του ο Gosling του εκμυστηρεύτηκε ότι ανέκαθεν ήταν τεράστιος φαν του Rambo: "Με γοήτευε ο Ράμπο και πήγαινα στο σχολείο ντυμένος Ράμπο και οι άνθρωποι με κυνηγούσαν και πάλι δεν σταματούσα. Θα έκανα διακοπές ως Ράμπο". Έλεγε συνέχεια ότι είχε μεγάλη σχέση με τον Ράμπο."

Για αυτόν τον λόγο αποκάλυψε ότι τον επέλεξε ως τον μοναδικό διάδοχό του ως Rambo: "Και σκέφτηκα, ξέρετε, ότι αυτό είναι ενδιαφέρον. Αν ποτέ παραδώσω τη σκυτάλη, θα του τη δώσω γιατί λατρεύει τον χαρακτήρα".

Όσο για το αν πράγματι γινόταν πρόταση στον Γκόσλινγκ να γίνει ο νέος κινηματογραφικός Ράμπο, ο Σταλόνε είπε: "Θα έλεγα ναι, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος θα έλεγε: "Έι, είναι πολύ όμορφος για να είναι ο Ράμπο"".

Ο Gosling έπαιξε πρόσφατα στην τεράστια εμπορική επιτυχία της Barbie όπου με τον ρόλο του Ken απέσπασε υποψηφιότητα Β' Ανδρικού ρόλου στα Oscars του 2024.