“Sly“: Η ζωή του Σιλβέστερ Σταλόνε ξετυλίγεται σε ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πριν από αυτόν
20 Οκτωβρίου 2023 23:17
“Sly“: Η ζωή του Σιλβέστερ Σταλόνε ξετυλίγεται σε ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πριν από αυτόν με το ντοκιμαντέρ "Arnold" δια χειρός Netflix, σειρά παίρνει τώρα ο Σιλβέστερ Σταλόνε. 

Έτσι, το Netflix ετοιμάζει ένα ακόμη ντοκιμαντέρ για έναν θρυλικό χολιγουντιανό αστέρα ταινιών δράσης και το "Sly" είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο που οραματίστηκε δύο από τους εμβληματικότερους χαρακτήρες και κινηματογραφικά franchises στην ιστορία, τους Rocky Balboa και John Rambo. 

Η καριέρα του Stallone φυσικά είναι από τις λαμπρότερες που υπήρξαν, καθώς έγραψε τον "Ρόκι" το 1976 εμπνεόμενος από τον ίδιο ως ένας νεαρός και ανερχόμενος καλλιτέχνης στο Χόλιγουντ. Χάρις αυτό απέσπασε 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων για Α' Ανδρικού και Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου, κερδίζοντας χρυσά αγαλματίδια για Καλύτερη Ταινία, Καλύτερη Σκηνοθεσία και Μοντάζ. Έτσι μπόρεσε 

Το Sly ήταν μια επιλογή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο εκεί όπου έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του πριν μερικούς μήνες. Την υπογραφή του στο ντοκιμαντέρ βάζει ο Thom Zimmy, ο οποίος έκανε τα "Springsteen on Broadway" και “The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town

Δείτε το trailer του Sly: 

Η σύνοψη αναφέρει: "Για σχεδόν 50 χρόνια, ο Sylvester Stallone έχει ψυχαγωγήσει εκατομμύρια ανθρώπους με εμβληματικούς χαρακτήρες και blockbuster franchises, από το Rocky μέχρι το Rambo και το The Expendables. Αυτό το ρετροσπεκτίβ ντοκιμαντέρ προσφέρει μια προσωπική ματιά στον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό-σεναριογράφο-σκηνοθέτη-παραγωγό, παραλληλίζοντας την εμψυχωτική ιστορία του αουτσάιντερ με τους ανεξίτηλους χαρακτήρες που έχει ζωντανέψει."

To "Sly" θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.