Επιτέλους, το Marvel Cinematic Universe αποκτά επίσημο οδηγό για το timeline

Ο απόλυτος οδηγός του MCU καταφθάνει σε μορφή βιβλίου
28 Αυγούστου 2023 22:30
Επιτέλους, το Marvel Cinematic Universe αποκτά επίσημο οδηγό για το timeline

Είναι λίγο-πολύ γνωστό ανάμεσα στους fans ότι το timeline των γεγονότων του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel δεν είναι και το πιο συνεπές και ειδικά μετά το Phase 4 έχει καταφτάσει να γίνεται χαοτικό, με την είσοδο και των σειρών του Disney+

Η Marvel Studios όμως πλέον έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με την επερχόμενη κυκλοφορία του επίσημου οδηγού με τίτλο "The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline", που όπως μαρτυρά ο τίτλος του θα αποτελέσει τον περίφημο μπούσουλα για όλα τα σημαντικά και μη γεγονότα στην ιστορία του MCU. 

Για αυτόν τον λόγο η Marvel κυκλοφόρησε και ένα σχετικό trailer για να το προμοτάρει καθώς θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου. "Έχουν συμβεί τόσα πολλά στις ταινίες και τις σειρές. Για αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το "The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline", λέει στο trailer ο επικεφαλής της, Kevin Feige. Ένας από τους ιθύνοντες της Marvel Studios, ο Brad Winterbaum, αναφέρει ότι αυτό το βιβλίο "αποτελεί την πρώτη φορά που η Marvel παρουσιάζει επίσημα το χρονικό πλαίσιο του MCU"

Δείτε το σχετικό trailer του The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline

Το βιβλίο-οδηγός The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline θα κυκλοφορήσει σε όαλ τα βιβλιοπωλεία των ΗΠΑ στις 24 Οκτωβρίου.